Zárcsere
Zárszerviz
Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárszerviz és a nyugalom.

Elsősorban Budapesten történik a legtöbb betörés, évente 30.000 - 47.000 betörés,és lopás válik ismerté az országban.
 
2016 ben közel 12000 darab betörés kárt rendezett külömböző biztosító társaság, ami elég jelentős mértékű. 
 
Akivel megtörtént már, hogy betörők és betörések célpontjává vált, az tudja milyen rossz érzés, egy feldúlt otthonba hazaérni, és azzal szembesülni, hogy a megszokott értékeinket nem találjuk. Ebben az elcsépelt helyzetben mutat utat Önnek zárcsere szolgálatunk Budapest területén.

Zárszerviz alkalmazási területei


Ilyenkor nem csak anyagi veszteség ér bennünket, személyes biztonságérzetünk is sérül. 
 
Remélem Önnek még nem kellett megtapasztalnia ezt és segítségünkel feltehetőleg akkora elönyt kovácsol a zárástechnika terén ,hogy nem is fogja tapasztalni.
 
A leggyakrabban ajtózárak és ablak feltöréssel, a legtöbb betörések általában éjszaka illetve kifigyelve a tulajdonosok távol létét a nap bármely szakaszában történhetnek.
 
Fontos, hogy ne hagyjunk semmilyen eszközt az ajtónk, ablakunk környezetében, amelyeket később a betörés során fel lehet használni mivelsok esetben a helyszínen talált szerszámokkal, anyagokkal dolgoznak az illetéktelen behatolók.
 
Az ajtókat - ablakokat mindig minden esetben zárni kell, a szúnyogháló nem tudja megvédeni lakását  és értékeit,a megelőzéshez felelősség teljes magatartás szükséges.
 
Beszerelhetünk vagyonvédelmi eszközöket, zárat, biztonsági ajtót, biztonsági rácsokat ,hevederzárakat,másod zárakat,több pontos zárakat,melyből bőségesen válogathat típus és minősítés szerint.
 
A választás előtt keressen fel minket Zárszerviz szolgáltatót, és kérje ki a szakembereink tanácsát,akik az elmúlt tevékenységi idő alatt óriási tapasztaltra tettek szert ezáltal a belénk fektetett bizalom bőven meg fog térülni.
 
Bárki lehet áldozat Budapest körzetében,még azok is akik a lakásaik mint egy 20%ban védik megfelelő biztonságtechnikával értékeiket és szeretteiket.
 


Zárszerviz szolgáltatásunk

az év minden napján éjjel nappal orvosolja zár problémáit ha elveszett a kulcsa, új ingatlanba költözik, az albérlője kizárta és nem adott kulcsot hogy bejusson saját lakásába, beletört a zárba a kulcsa, nem nyitható a zár saját kulcsával,elavult régi zárástechnikát a megfelő szintre emelni, a régi zárak helyett amelyeket már nem gyártanak új méret azonossal zárakkal pótolni, illetve bármilyen akut kényszer helyzetbe került egy órán belül megoldjuk Zár problémáit.
 
Szerviz autóink a a biztonságtechnika és a zárástechnika palettáján található összes szerkezetet alkalmazza,telepíti és szerviz háteret biztosít a termékek használatához.
 
Megemlíteném hogy nem csak zárcsere okozhat maximális védelmet,mivel minden napjaink munkássága alatt találkozunk olyan esetekkel amelyek régi technikai vivmányok kész termékei és a legtöbb behatolást elhárította és még minket is megizzaztott azt alkalmazzuk a munkáink során.
 
Gondolja végig ki tudná megnehezíteni megállítani egy illetéktelen behatoló "betörőt" ha nem az Zárszerviz szolgáltató aki nap mint nap azzal tölti  idejét,hogy ajtókat nyit,zárakat szerel,zárakat javít,biztonságtechnikai eszközöket telepít.
 
Nagyban megkönnyíti az ügyfél mindennapjait a védelmi eszközök fejlesztése, magasabb kategóriába sorolása, hiszen nem kell azon aggódnia, hogy éppen esetlegesen most törnek be lakásába, vagy a tegnap feltört szomszéd lakása után az öné mikor következik.
 
Sok esetben a  illetéktelenek távol tartása a legfontosabb tényező ez is a Zárszerviz kategória köreibe sorolható.


Zárszerviz szegmensei

Leggyakrabban előforduló hiba jelenség, hogy az ügyfelek nagy zöme addig húzza, halasztja a zárszerviz igénybe vételét, míg már ajtózár és otthonának bejárati ajtaja elromlik, ezért a szolgáltatás szegmense lehet az  ajtónyitás is.
 
Esetenként beszélhetünk az illetéktelen behatolók által tönkretett ajtók illetve zárak helyre állításáról hogy az a legközelebbi próbálkozást  már távol tudja tartani.
 
Ezek azok a szempontok amit szem elött tartunk így az ügyfeleink biztosak lehetnek abban,hogy egy silány minőségű bejárati ajtóra nem kerülhet fel egyedül önmagában egy magas minősítésű zárbetét hiszen az nem tudja megvédeni értékeinket.
 
Minden esetben zárszerviz szolgálatunk a helyszínen tartott konzultáció után telepíti a biztonságtechnikai és zárástechnikai alkalmazásokat melynél figyelembe vesszük az ügyfeleink által meghatározott értékek védelmi szempontjait és a már meglévő bejárati ajtóhoz rendelünk hozzá komplex védelmi eszközöket ,esetekben ajánlatot teszünk egy maximális védelmi szint esetre is.
 
Nem mehetünk a további feladatok mellett sem amely a szolgáltatások részét képzik úgy mint a műanyag ajtóval kapcsolatos munkák, zárszerelés ,zárcsere, zárjavítás, ajtónyitás is.
 
Zárszerviz Szolgáltatásaink átfogóak,minden esetre tudunk megoldást nyújtani legyen a felsoroltak közül bármelyik, a beszerelt termékeink perforált egységekben kerülnek átadásra melyet ügyfeleink a szolgáltatásunk alatt végig követhetnek.
 
Minden esetben a minősére törekszünk ,nem újdonság ha azt latolgatjuk,hogy minden ajtót és minden zárat ki lehet nyitni aki ezt állítja annak igazat kell adni de minden esetben a nyitási időt külömböző speciális eszközökkel meg lehet és meg is kell hosszabítani de ebben a esetben is csak minőségi és mabisz minősített eszközökkel kell dolgoznunk.

Egy barkácsboltban fel lelhető zárat 9.00 ft és 1.900 ft között meg lehet venni akcióban.
 
Kérdés a következő milyen anyagból készült a zár ekkora költségért?
 
Milyen biztonsági szempontoknak előirásoknak felel meg?
 
Sajnos azt kell állitanom,hogy 1.900 ft ból nem lehet nagy értékeket megóvni!
 
 

Zárszerviz szolgáltatásaink


 • Zárszerelés
 • Zárjavítás                                                                                  
 • Ajtónyitás
 • Kínai ajtó zárszerviz
 • Műanyag ajtó zárszerviz
 • Hisec ajtó zárszerviz
 • Keso zárszerviz
 • Mottura Zárszerviz
 • Multlock zárszerviz
 • Mauer zárszerviz
 • Dierre zárszerviz
 • Atra zárszerviz
 • Cisa zárszerviz
 • Viro zárszerviz
 • Cr zárszerviz
 • Iseo zárszerviz
 • Secureme zárszerviz
 • Heveder zárszerviz
 • Beyler zárszerviz
 • Kale zárszerviz
 • 06 70 2000 400 Non Stop
 
 

Zárszerviz szolgáltatásaink átfogóak

 
Fennállásunk óta arra törekszünk hogy minden területen a legmagasabb minőséget képviseljük.
Ez alapján vásároljuk szerszámainkat,ez alapján választjuk ki a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészeket,zárszerkezeteket, anyagainkat és a napi munkáinkat is így végezzük.
 
Ezt ismerik el önök minden egyes megrendelésükkel ami külön megtisztelés számunkra.
 
A minőséget nem a gyártó kiáltja ki hanem a vevő ismeri el.
 
Zárszerviz, zárszerelés ,zárjavítás, ajtónyitás szolgáltatást ajánlunk nem egy életre hanem élet helyzetekre.
 
Ha ZÁR probléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa,hívjon hogy jól záródjon a napja!
 
 
 

Zárszerviz azonnal

 
Éjjel-nappal a Budapesti lakások és lakói biztonságért, Zárszerviz Budapesten és vonzáskörzetében!
 
Zárszerviz azonnal  szolgáltatásainkat általában adj uram de azonnal címszó val illetném mert ügyfeleink többsége akut helyzetbe kerülve a lehető leg gyorsabb szolgáltatót választja.

Persze mint mindenre a közlekedésre is vonatkoznak szabályok így azt betartva és az elöző munkák kimenetelére hivatkozva általában egy órán belül szolgáltatunk a helyszínen.  
 

Zárszerviz helyszíni munkavégzéssel
 

Gyors szolgálatunk helyszíni  kivonulással látja el Budapest területén és Pest megyében a Zárszerviz szolgáltatások feladatát.

Mivel a munkák teljes része helyhez kötött ezért a legtöbb esetben az ügyfelünk által megadott címen végezzük a munkálatokat. Segítségünkre szolgál az alkatrészekkel magasan felszerelt gépjármű parkunk melyből az esetek 99 % ban pótolni tudjuk illetve helyetesíteni a tönkre ment zárástechnikai alkatrészek egységeit.

Minden esetben perforált csomagalás és magasabb minősítésű termékeknél kódkártya biztosítja megrendelőinket a termékek minőségéről.
 
 
Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül végezzük munkáinkat melyre 12 hónap garanciát biztosítunk. Ám ha megrendelte a munkát illetve elfogadta a tájékoztató jellegű árajánlatot és útközben mégis lemondja a munkát, abban az esetben 5.000 Ft +áfa díjat számlázunk ki.

Érdeklődjön a kiajánlott munka ellenértékéről éjjel nappal. 06 70 2000 400 Non Stop 

 
Képek: 

 Zárszerviz Zárszerviz 0-24 Zárszerviz azonnal 
 Zárszerviz Budapest  Zárszerviz nappal  
 

Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -