Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

LAKATOS EGY ÓRÁN BELÜL.

Lakatos munkára igények merülhetnek fel a nap bármely szakaszában, otthonába érkezve nem tud bejutni lakásba, vagy éppen dolgozni indulna de nem záródik az ajtó, illetve az ajtón belül hagyva a kulcsot becsapódik az ajtó, minden esetben azonnali Lakatos mestere van szükség.

A lakatos mesterség mára kiforrta magát és több ágra bomlott.

                  
Szakképzett Lakatos munkatársunk 30-40 percen belül Budapest területén bármely kerületben, elhárítja mindennemű zárproblémáját legyen az
 
 • Zárszerviz
 • Zárlakatos
 • Biztonsági ajtó gyártása
 • Zárszerelés
 • Zárjavítás
 • Zárcsere
 • Ajtónyitás
 • Lakatos 
 • Zárnyitás
 • Ajtórács és Ablakrács  érdeklődésekor ingyenes felmerését biztosítunk ügyfeleinknek,melyben kitérünk a szerkezet minősítésére, színére,a biztonsági fokozatára és a gyártás időpontjára.

  rács méretre vágott anyagok egymástól meghatározott távolságban összeillesztett együttese, a betörésvédelem alapeleme.

  Nagyobb értéket örző épületek kiegészítő biztonsági megoldása.

  • a teljes rácsfelület osztása maximum 100x130 mm lehet
  • a rács egy szálának kivágásával még nem keletkezhet behatolásra alkalmas nagyságú nyílás
  • a rács anyaga 12 mm (pénzintézeteknél,bankoknál 16 mm) átmérőjű, hegeszthető köracél, vagy ezzel megegyező szakító szilárdságú anyag
  • a szálakat minimum 300 mm-enként, legalább minimum 150 mm-es beépítési mélységgel kell a falazatba illeszteni

   
 


Lakatos szerviz szolgálatunkkal az év 365 napján 24 órában szolgálatában állunk Budapest minden kerületében.
 
Lakatos munkatársunk képes az összes felmerülő zárproblémákat a helyszínen megoldani, minden szakmai típusú munkára fel van készülve, záralkatrészekkel, zárakkal,zártestekkel,zárbetétekkel,lakatokkal,pántokkal.

Lakatos munkatársunk nagy nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik,ezzel biztosítva az ügyfelet a maximális munkavégzéssel.

Ha nem pótolható a zár mert nem Magyar szabvány szerint lett beszerezve,ha olyan régi hogy már a piacon lelhető fel abban az esetben meghegesztjük, ki esztergáljuk, természetesen ez a művelet nem alkalmas a helyszíni munkavégzésre általában műhely körülmények között végezzük.
 
Cégünk a helyszínen állítja pozicionálja az ajtók záródási pontjait amellett,hogy az ajtón lévő többi zárat is átnézzük működésük szempontjából.
 
Meglehet hogy egy ajtó nyitott állapotban teljesen hibátlanul működik és a tokba záráskor meg kell emelni vagy esetleg meg kell nyomni az ajtót az akadálymentes záráshoz.

Így minden ügyfelünk legyen akár közszolgáltató minden esetben állunk rendelkezésére mint az alábbi esetben:

Zárszakértő segítségével jutottak be a rendőrök egy Budapesti lakásba, ahol elfogták a második legkeresettebb fővárosi bűnözőt, aki ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben közölte a Budapesti Rendőr főkapitányság kedden az MTI-vel.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év 365 napján 24 órában Budapest területén.

Az általunk végzett lakatos munkákra, a beszerelt termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk.
 

Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06 70 2000 400 Lakatos gyors szolgálat.

 


 Képek:
Ajtórács Ajtórács  Lakatos
Ajtórács Lakatos Budapest Lakatos 
Lakatos Lakatos
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -