Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárcsere XX. kerületben szükséges?

Gyors szolgáltatást kínálunk Budapest XX. kerület Pest Szent Erzsébet területén.
Munkavégzésünk pontos, gyors, megbízható és szakszerű.
Kimondottan versenyképes árakon tudunk dolgozni  versenytársainknál olcsóbban.
Többletköltségeiket azzal küszöböljük ki,hogy szerviz autóink 100% lefedetséggel tartalmazzák öt termék gyártóinak palettáit ezért nem kell feleslegesen időt és pénzt pazarolnia a megfelelő védelmi eszközök keresgélésével, beszerzésével.
 

Zárcsere szolgáltatás alatt forgalmazott termékeink

 
Mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit (KESO, MAUER, MOTTURA, SAB, DIERRE, CISA,CR TCAMBIO, VIRO, MUL-T-LOCK, CERUTTI, ISEO, KALE, BEYLER, TESA, MCM, SAB)biztonsági ZÁRAIT  és ZÁRTESTEIT természetesen saját márkáinkat is.
 

Zárcsere fontossága

 
ZÁRCSERE XX.kerület szolgáltatásaink manapság a legfontosabb tényező mikor családunk és értékeinkről beszélünk,az elveink alapján amit több éve követünk és talán ezért van mára a legtöbb megkeresésünk az ,hogy az ajtója biztonsági szintéjhez ajánlunk eszközt melynek szerkezete így 
ellenállóbb és biztonságosabb lesz.
 
Tehát egy silány minőségű ajtóhoz nem rendelünk a legdrágább zárbetétekből mert egyedül önmagában egy zárbetét sem tudja megvédeni értékeinket.
 
Ezért másod zárak kialakítását tartjuk szem előtt,hogy egynél több záródási pont legyen a bejárati ajtón természetesen a régi elavult zárbetétek is magasabb biztonságtechnikával ellátott termékkel kell pótolni, hogy az még ellenállóbb legyen az illetéktelen behatolókkal szemben.
 
Zárcsere munkálatoknál fontos szem elött tartani,hogy milyen eszközzel védjük meg a zárbetétet hiszen az csa az ajtó egy akár több pontján reteszeli az záródási pontokat.
 
Sokan nem tartják fontosnak hogy kilóg az ajtóból a zárbetét még akkor is ha az magas biztonságtechnikai osztályba sorolt a termék.
 
Ha a zárcsere folyamata ott kezdődik,hogy a cilinder takaró lemeze csavarozható kívűlről már biztosak lehetünk benne hogy a biztonság nagy részét elbuktuk mert azt az illetéktelen behatolók is le tudják csavarozni és már is hozzáférnek a zárbetéthez és akár zártöréssel ki is nyithatják ajtóinkat.
 
A másik nyitási módszer a maghúzás művelete melynek során a zárbetét rotor részét egy speciális szerszámmal kihúzzák és ajtó nyitható még akkor is ha az több ponton zárodik hiszen a zárbetét feladata 
csak a záródási pontok reteszelése.
 
Ezt a módszert csak mabisz ötös és hatos minősítéssel ellátott biztonságtechnikai eszközök alkalmazásával lehet kivédeni.
 
Ezért ajánlunk magas minősítésű biztonságtechnikai és zárástechnikai eszközök telepítését mert csakis ezek egységes felépített rendszere állíthatja meg az illetéktelen behatolókat az értékeinkel szemben.
 
 

Zárcsere házilag

Bizonyára többféle képen megfogalmazhatók, csoportosíthatók azok a kondicionált zárcsere tevékenységek melyek a biztonságos otthon
kialakítását értelmiségi munkává teszik

Most kettőt ilyet emelnék ki amelyből az első zárcsere házilag.
Ezt a műveletet bárki elvégezheti a szomszédtól kezdve, a baráton keresztül átívelve a gondnok ig esetekben saját magunk mi is. 

Ám tisztában kell lennünk azzal a ténnyel is, hogy ezen munkálatok hiányosak. Hiányosak mégpedig biztonságtechnikailag. Míg a felhasználók többsége éli az életét s amikor zárcsere helyzetbe kerül megpróbál logikusan gondolkodni, hogy túl járjon az illetéktelen behatoló eszén kihagy nagyon sok sarkalatos zárástechnikai pontot.
 
Azt gondoljuk,hogy a piacon található termékek melyek silány minőségűek, ráadásul az áruk miatt kecsegtetőek lehetnek bőven ellátják az értékeink védelmére kialakított feladatukat.
 
Egy zárcsere művelettől azt várjuk, hogy több évtizedig óvja ingóságunk, működtesse a bejárati ajtónkat, és magasan biztosítsa életterünket. 

Kérem szépen ne gondolja senki, hogy ezeket a pontokat olcsón, biztonságosan ki lehet vitelezni. Van egy úgynevezett arany középút amely az bizonyítja, hogy minden zárcsere tudománya az összehasonlításból ered. 
 

Zárcsere a mi szemszögünkből

Nap mint nap ezen területen foglalatoskodunk az elmúlt évek alapján mikor valami újdonságot megpillantunk, mikor a gyártók meghívást biztosítanak számunkra egy egy új termék megjelenésekor, összevetjük a lehetséges kimeneteleket és tapasztalataink alapján döntünk minden ügyfelünk egyedi, személyre szabott biztonságáról.

Ennek eredménye az, hogy szakembereinket a zárcsere területén a tények, tapasztalatok, igazságok kényszerítik arra, hogy biztonságos otthont teremtsenek ügyfeleink köré.
 
Minden esetben ajánlatot teszünk a lehető legjobb biztonságtechnikai megoldásokra melyek anyagszerkezetükből, minőségi eltérésükből eredően hosszú távon tudják biztosítani mind az értékvédelmet mind a működést.
Természetesen azok számára is tudunk biztonságot nyújtani akik nem tudnak magas összeget szánni erre a területre de mindenképpen biztonságos életteret akarnak maguk köré alkalmazni.
 
Helyszíni szemlénk során minden estre felkészítjük ügyfeleinket a lehetséges problémák forrásáról, és rávilágítunk a biztonságuk hiányosságainak réseire. Tanácsaink megfogadása, ajánlataink kivitelezése nagyban befolyásolja a lehetséges betörési kísérletek kimenetelét.
 
Egyszerű elhatározás kérdése volna csupán a biztonságos otthon kialakítása, amelyet kezdhetünk egy zárcsere folyamatával is, ám ha ez elmarad akkor csak saját magunkat hibáztathatjuk mert a saját biztonságunk nem ért annyit, hogy egy szakemberrel konzultálva kialakítsunk magunk köré egy élhetőbb biztonságos otthont.
 

Zárcsere alkalmassága

Munkavégzésünk akkor alkalmas, ha új lakásba költöztünk esetleg az ajtó kiváló minősítésű de a zárbetétek alacsony biztonsági fokozattal rendelkeznek. 
 
Egyes esetekben már zárcserével megvédhetjük, és távol tarthatjuk az illetékteleneket értékeink és szeretteinktől. 
 
Ez nagyban függ az ajtóink állapotától és minőségi egységétől.
 
Különböző esetetekben azért kell zárcserét végrehajtani, mert több értéktárgyat vagy személyes eszközöket halmozunk fel otthonunkban, amelyek nagy értékeket képviselnek és évtizedek alatt gyűjtötték össze őseink ám nehogy  egy óvatlan pillanatban az illetéktelenek eltulajdonítsák.
 
Megjegyzem, erre kevesebben figyelnek oda általában már betörés után alkalmazzák ügyfeleink a magasabb biztonságtechnikát.
 
Kérdem én miért szükséges a fenti eset megtörténte után biztonságosabbá tenni az értékeinket védő eszközöket?
 
Azért hogy ne forduljon elő többször az illetéktelen behatolás és károkozás?
 
Minden ügyfelem azt kéri ezen esetek többségében, hogy olyan biztonságtechnikai és zárástechnikai folyamatokat alkalmazzunk, mellyel ezt a jövőben nem lehet elérni.
 
Gondoljuk végig mennyi idegeskedést és problémát spórolhatunk azzal meg, ha előre gondolkozunk.
 

Zárcsere szüksége

 
Zárcsere XX.kerület Pest Erzsébet szolgáltatásaink abban az esetben is szükségesek, ha a régi zárbetét már megkopott esetleg tönkrement úgy hogy az zár már nem is működik, új lakásba költöztünk, elhagytuk kulcsainkat, ellopták kulcsainkat,oda adtuk valakinek és az lemásolta,új albérletbe költöztünk, ezen problémák olyan mértékű stresszel járnak ,hogy sok esetben eltekintenek a zárcsere fontosságáról de biztos vagyok benne,hogy a lelki nyugalom és biztonság nagyban összefügg. 
 
XX.kerület szolgáltatásunk a nap bármely szakaszában jól jöhet gondoljunk csak bele mekkora segítség az ,hogy  egy rosszakarónkat fél órán belül távoltarthatjuk, a frissen vásárolt lakásunkban egy órán belül csak a mi kulcsunk müködhet a régi már nem, ha ellopták kézi poggyászunkat iratainkal együtt 30 percen belül biztosíthatjuk ,hogy a régi bejárati ajtó kulcsok már nem müködő képesek.
 
Sorolhatnánk még oldalakon keresztül kinek milyen elönye születhet egy Zárcsere műveltből egy biztos hátránya nem!
 
Zárcsere szolgáltatásunk a biztonság fokának mértékegysége, feladata minden esetben az ügyfél Meglévő ajtaján illetve záródási pontjain a legmagasabb biztonságtechnika alkalmazása minden Igényt kimerítően. 
 
Összefoglalva minden esetre tudunk biztonságos megoldást mellyel meg valósíthatja családja szerettei értékei védelmét.
 
Ha talál megfelelő tartalmat a kérdéseire Nyitunk és Zárunk rendelkezésére.
 

Zárcsere áltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!
 

Zárcsere XX.kerület szolgáltatásaink

 • ZÁRCSERE
 • ZÁRSZERVIZ
 • AJTÓNYITÁS
 • MOTTURA ZÁRCSERE
 • MAUER ZÁRCSERE
 • SECUREME ZÁRCSERE
 • SAB ZÁRCSERE
 • KESO ZÁRCSERE
 • MUL-T-LOCK ZÁRCSERE
 • DIERRE ZÁRCSERE
 • CISA ZÁRCSERE
 • CR ZÁRCSERE
 • VIRO ZÁRCSERE
 • FOGASKEREKES ZÁRCSERE
 • TÖBBPONTON ZÁRÓDÓ AJTÓ ZÁRCSERE
 • (MACO, GU, ROTO ,ELZETT 
 • FELHÚZÓ KILINCSES AJTÓ ZÁRCSERE
 • SPECIÁLIS ZÁRCSERE
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS,CSERE,
 • TÖBB PONTOS AJTÓ ZÁRCSERE
 • MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE
 • HI SEC AJTÓ ZÁRCSERE
 • BETÖRÉSVÉDELEM
 • BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE
 • OLDALRÚD ZÁRCSERE
 • POSTALÁDA ZÁRCSERE
 • SZÉF ZÁRCSERE
 • CILINDERVÉDŐ PAJZS SZERELÉSE
 • ELEKTROMOS ÉS MÁGNES ZÁRCSERE
 • FŐ ÉS VEZÉR KULCSOS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA
 • ZÁRCSERE ERZSÉBET
 
ZÁRCSERE XX. KERÜLET ÉS KÖRNYÉKÉN, EGY ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL,REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL FIX ÁRON DOLGOZUNK AKÁR ÉJJEL AKÁR NAPPAL.
 
 

HÍVJON, HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA!  

06 70 2000 400 ZÁRCSERE NON-STOP

Képek
 
               Zárcsere 20.kerület

 
Forgalmazott termékeink

 Assa abloy Cisa zárbetétek Cr-T cambio zárak

Kale zárak
 Keso zárak 
Viro zárak
  Mauer zárak Mottura zárak 
Mul-T-Lock zárak  Iseo zárak  Tesa zárak

Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42