Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Mul-T-Lock zárcsere

Interactive  zárbetét család legkimagaslóbb tulajdonsága az Assa Abloy által szabadalmaztatott technológián alapuló kulcsba integrált, úszó csaprendszer, amely a teleszkopikusan mozgó külső és belső (csap ellen csap) csaprendszerrel kiegészítve, maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben.
 
A zár kizárólag abban az esetben nyitható,ha a kulcs behelyezésekor a speciális külső és belső csaprendszer kiegészítve a szabadalmaztatott úszó csapokkal,megfelelő pozícióba kerül a zárbetétben.
 
A fent nevezett termékcsalád törés védett és fogaskerekes formában is elérhető.
 
Ez teszi lehetővé azt is ,hogy kulcs másolását csak szerződött partner végezheti mert a nyers kulcsokat nem adják ki egy mister minit kulcsmásoló műhelynek.
 

Mul-T-Lock termék család

Ellentétben a termékcsaládnak van egy úgynevezett 7 X 7 típusú zárbetét családja melyről értesültünk, hogy kártya nélkül is másolják egyes kulcsmásoló helyeken. Ezzel szemben a legkimagaslóbb ár érték aránnyal rendelkezik minden termékkel szembemenően, ráadásul a gyártó egy minimális ötlettel kivitelezte a törésvédelmet amellyel a versenytársaknál jobb értékesítési poziciót ért el.
 

Legjobb választás lehet még is  MUL -T-LOCK MT5, illetve az INTERACTIVE termékcsalád.

A Mul-T-Lock az Assa Abloy cégcsoport tagjaként,mely nem csak ezt az egy kimagasló terméket birtokolja, nem csak Magyarországon hanem világszerte kimagasló szerepet játszik a biztonságtechnikai és zárástechnikai eszközök piacán.
 
A termékfejlesztésnek és a széleskörű felhasználhatósága miatt a gyártási technológiának köszönhetően termékek mindegyik piaci szegmensben, legyen szó iparról, kereskedelemről, közigazgatásról, vagy lakossági felhasználásról messzemenően kielégítik a legigényesebb felhasználói elvárásokat is mint biztonságtechnikailag mind védelem szempontjából is.
 
A  termék család a mechanikus zárástól és lakatoktól kezdve, az elektromechanikus zárástechnikán át a cilinder védők és kiegészítők széles választékáig terjed.
 
Gyakran előfordul a Főváros területén,hogy SL feliratú kék műanyaggal burkolt kulcsba és sorszámozású zárbetétbe, illetve kulcsokba ütközünk ezek a termékek is az Assa Abloy cégcsoport Mul-T-lock zárbetét családjába tartozik.  
 
A fent nevezett termékek általában fogaskerék működtetésű magas biztonságtechnikai védelemmel ellátott termékek.
 
Két típusa lelehető fel a biztonságtechnika területén így még SL azaz Super lock típusú zárak. 
 
A fent nevezett termékek mellett megtalálható a cilindervédő (pajzs) egységek is melyek minden esetben együtt védik értékeinket a bejárati ajtó mögött.
 

Mul-T-Lock zárszerelés

Ezek a termékek csak az ajtón belülről szerelhetőek ezáltal biztosítják a külső takaró eltávolíthatalanságát.
 
Általában forgó gyűrű védi a Mul-T-lock kulcs nyílását megakadályozva bármilyen kulcs nélküli beavatkozást.
 
A pajzsok fő szerepe a zárbetét törés elleni védelme melyet minden egyes alkalommal kihangsúlyozunk ügyfeleink részére hiszen ha kilóg az ajtóból a zárbetét az felhívás lehet egy betörésre!
 
Non Stop MUL-T-LOCK Zárcsere,  MUL-T-LOCK Zárszerviz, MUL-T-LOCK Zárjavítás szolgálat áll rendelkezésére az év 365 napján 24 órában Budapest területén 1 órán belüli munkakezdéssel.
 

Mul-T-Lock gyors szolgálatunkról

Cégünk lehetőséget biztosít arra az esetre is ha ügyfeleink nincsenek birtokában a helyes megnevezéstől kezdve az ajtó típusának meghatározásáig melyben 5.000 ft Áfa költségért a helyszínen ellenőrizzük a biztonsági ajtók szakszerű működését illetve ha szükséges a zárcserétől a zártest karbantartásáig terjedő feladatot.
 
Egyben megosztjuk az általunk birtokolt sok évnyi tudást és tárházat a biztonságról és az eszközök helyes működéséről.
 
Zárcsere probléma a nap bármely szakaszában adódhat és ha nem 
megfelelő,hozzáértő szakember próbálja elhárítani a problémát az esetek többségében nagyobb megoldhatatlan probléma adódik. 
 

Mul-T-Lock termékek támogatása

MUL-T-LOCK Zárak hazánkban egyre jobban elterjedtek, viszont a szerviz hálózat csekély minőségben éri utól a magas biztonságtechnikai tudást.
 
Minden zár probléma esetén forduljon cégünkhöz amely naprakész és a 
termék paletta 99 % át azonnal pótolni tudja.
 
Nem kell heteket illetve hónapokat várni az esetleges elromlott alkatrészek pótlására hiszen szerviz autóink a legmagasabb készültséggel látják el feladatukat e téren is.
 
Sok esetben a konkurencia hetekre akár több hétre vállalja a biztonsági ajtó zárcserét esetleg a zárak pótlását,melyet szakembereink Budapest területén
1 órán belül orvosolnak.
 
Zárnyitás lehet akár roncsolás mentes zárnyitás is becsapódott ajtó esetén.
 
Ebben az esetben roncsolás mentes végezzük az ajtó nyitását így nincs szükség további alkatrészek pótlására mely többletköltség az ügyfél zsebében marad.
 
Minden egyéb esetben azonnal pótolni tudjuk a SL és MUL-T-Lock
zárszerkezet bármely egységét.
 
Az ajtó három irányú zárást végez minden esetben amelyet egy zártest vezérel és a zárbetét kétszeri elforgatásával reteszeli az ajtót.
 
Minden esetben törekedjen arra,hogy a zárbetét minősége magas kategóriában legyen sorolva hiszen ezen múlik értékeink védelme.
 
MUL-T-LOCK Zárbetétet és zártestet általában biztonságajtók működtetésére használják. 

Kimléje meg magát a kellemetlenségétől használja ki MUL-T-LOCK Szerviz szolgálatunkat mely Non-Stop Várja hívását.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk akár éjjel akár nappal.
 
Termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk.
 
Érdeklődjön az ASSA ABLOY  zárrendszerek ellenértékéről.
 
Szerviz szolgálatunk a  termékcsalád összes eszközeit forgalmazza,telepíti, és alkatrész ellátását biztosítja.
 
Nem kell napokat várni egy egy alkatrész megrendelésével vagy barkácsboltokban keresgélni hiszen ezt a problémát helyszíni felmérés után azonnali szereléssel,telepítéssel  megoldjuk.
 
Szolgáltatásaink átfogóak minden akut ZÁR problémára azonnali megoldással válaszolunk legyen szó akár lakóházról,hétvégi házról,irodáról, garázsról melyek ajtóin akár hevederzár csere,biztonsági ajtó zárcsere,az egyedi fő kulcsos rendszerekig terjedő munkát vállaljuk.

Mul-T-Lock zárcsere áltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!

 

Mul-T-Lock zárcsere szolgáltatásaink

 

MUL-T-LOCK ZÁRCSERE

MUL-T-LOCK ZÁRSZERVIZ

MUL-T-LOCK AJTÓNYITÁS

MUL-T-LOCK ZÁRNYITÁS

MUL-T-LOCK ZÁRJAVÍTÁS

MUL-T-LOCK ZÁRSZERELÉS

MUL-T-LOCK KULCSMÁSOLÁS

 
Rejtett költség nélkül működik Mul-t-lock szerviz szolgálatunk.
Minden esetben érdeklődjön a kiajánlott munka ellenértékéről.
 
Ha zárprobléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa!
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 Mul-T-Lock zárcsere

képek

 
Mul-T-Lock zárak cseréje
 
 
Mul-T-Lock Zárcsere
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -