Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Teljes körű szolgáltatások a helyszínen Önnél.

Egyértelmű, hogy a munka folyamatából adódóan minden alábbi esetben a helyszínen végezzük munkáinkat. Minden bejárati ajtóval kapcsolatos probléma helyhez kötött, ám vannak mégis olyan nemű megkeresések mikor is a szolgáltatóhoz vinnénk be az ajtónkat vagy valamelyik alkatrészét.
 
Ezek a szolgáltatások inkább egy barkács boltra jellemzőek ahol tudunk érdeklődni, tudunk terméket vásárolni csak nem biztos, hogy a méretéből esetleg a működéséből adódóan az megfelelő lesz az ajtóba illesztést követően. Nem biztos, hogy a megfelelő terméket kapjuk hiszen minden bolt a saját maga által legnagyobb hasznot tartalmazó terméket foglya ajánlani hiszen azon van a legnagyobb haszonkulcsa.
Ezzel párhuzamosan szolgáltatásaink Önnél a helyszínen elérhetőek 4/5 termék esetén gyártói palettájából választhatóak és nem utolsó sorban helyszíni kockázat elemzéssel köthető össze mely által Ön és személyes tárgyai biztonságban lehetnek. Legfőbb szempont a helyszín, miért hívna szolgáltatót a külvárosból, vagy vidékről?
Hívjon minket az 1. kerületből és egy órán belül fél óra alatt megoldjuk Zár problémáit!
 
Non Stop telefon számunk: 06 70 2000 400 

Ajtónyitás az I. kerüleben

Minden ember társunk akik otthonnal rendelkeznek, valamilyen biztonsággal ellátott bejárati ajtóval védik egyéni és személyes szféráikat. Ezen az ajtón általában egy de annál jobb minél több zár helyezkedik el. Ezek a zárak sajnos meg kell hagyni, hogy nem egy életre szóló biztonságot nyújtanak mégpedig az elhasználódás és a mindennapos használat melletti kopásból adódóan.
Így a mindennapok során ránk is kerület sor egy egy elromlás, vagy kulcstörés, vagy a sok csapkodástól való zárnyelv törése kapcsán. Ezek a fellépő problémák kiszámíthatatlan jellegűek, ám jeleit adják a helytelen működésüknek. Ha nem tudjuk felmérni milyen probléma lépett fel az idők folyamán és erre nem tudtunk felkészülni, számíthatunk egy esetleges ajtónyitási feladatra melyet az  I.kerületben akár egy órán belül igénybe tudunk venni. 
Legfőbb szempont a helyszín, miért hívna szolgáltatót a külvárosból, vagy vidékről?
Hívjon minket az 1. kerületből és egy órán belül fél óra alatt megoldjuk Zár problémáit!
 
Non Stop telefon számunk: 06 70 2000 400

Szolgáltatásaink 24 órában elérhetőek


 • Ajtónyitás
 • Zárnyitás
 • Biztonsági ajtónyitás
 • Hisec ajtónyitás
 • Kínai ajtónyitás
 • Rácsos ajtónyitás
 • Műanyag ajtónyitás

Zárcsere I. kerület és környékén

Zárszerkezeteink minimum két részből állnak a fent elhangzott ajtónyitás feladatánál lehet problémás a zártest és a zárbetét működése is akár egybe akár külön külön lépve fel. A zárbetétek kopása a kulcsok mindennapos használatából, a sok leejtésből, a töménytelen másolásból adódhatnak.
 
Ám vannak olyan esetek is mikor egy zárcsere folyamat elengedhetetlen egy új ingatlan vásárlása során, tulajdonos váltásnál, ingóságok felhalmozásakor, és nem utolsó sorban akár a válás során is. Ezek az események többnyire egy új élet kezdetét jelenthetik ám a felhasználók többsége meghagyja azt a lehetőséget, hogy a régi tulajdonos, vagy lakó, vagy férj illetve feleség a régi kulccsal besétálhat az új és felhőtlen életükben, ezáltal feltépve akár a régi sebeket, vagy kárt okozva az újonnan kialakított személyes szféránkban, feltehetően kár okozása nélkül, vagy ellenkező esetben akár kár okozásával.
Erre az elcsépelt helyzetre, megoldást nyújt a zárcsere I. kerület szolgáltatás mely a napszaktól függetlenül egy órán belül, fél óra alatt megoldást kínál a fent felvetett problémákra illetve bármilyen zárcsere problémára ami eddig nem hangzott el. 
Legfőbb szempont a helyszín, miért hívna szolgáltatót a külvárosból, vagy vidékről? Hívjon minket az 1. kerületből és egy órán belül fél óra alatt megoldjuk Zár problémáit!
 
Non Stop telefon számunk: 06 70 2000 400
 

Szolgáltatásaink 24 órában elérhetőek

 • Zárcsere
 • Hisec ajtó zárcsere
 • Kínai ajtó zárcsere
 • Műanyag ajtó zárcsere
 • Biztonsági ajtó zárcsere
 • Tűkulcsos zárcsere
 • Zárrendszerek kialakítása
 • Fogaskerekes zárcsere
 • Heveder zárcsere
 • Ajtórács zárcsere
   

Zárszerviz I. kerület területén

Természetesen mint minden háztartási gépnek, vagy futásteljesítményt végző munkagépnek szüksége van az időközönként alkalmazott szerviz nek, melynek a lényege a hosszabb futásteljesítmény, a kopásból származó alkatrészek cseréje, legfőképpen azért, hogy a körülötte működő és azzal együtt működő alkatrészekre ne gyakoroljon további romlás veszélyt.
Ahhoz, hogy életminőségünk javuljon folyamatos ellenőrzés alatt kell tartanunk magunkat és folyamatos frissítéseket kell alkalmaznunk a minden napjaink során. Ezeket az alkalmazásokat épp úgy a zárástechnika terén is figyelemmel kell kísérnünk, hiszen minden egyes ajtón való kilépés egy egy zárási ciklus végét jelentheti. Zárszerviz I. kerület szolgáltatás azért jött létre, hogy biztonságosan tudja elhagyni illetve ilyen szinten akár biztonságban tudjon haza térni. Szolgáltatásaink a pontos és precíz zárásmód záloga.
Legfőbb szempont a helyszín, miért hívna szolgáltatót a külvárosból, vagy vidékről? Hívjon minket az 1. kerületből és egy órán belül fél óra alatt megoldjuk Zár problémáit!
 
Non Stop telefon számunk: 06 70 2000 400
 
 

Szolgáltatásaink 24 órában elérhetőek

 • Zárszerviz
 • Kínai ajtó zárszerviz
 • Hisec ajtó zárszerviz 
 • Műanyag ajtó zárszerviz
 • Biztonsági ajtó zárszerviz
   

Életrajzunk

Minden zárással és zárral kapcsolatot igyekszünk a helyszínen megoldani, szerviz autóink magas készültséggel hárítják el a fellépő problémák sokszínűségét. Ám mint minden esetben készülnünk kell arra a helyzetre is mikor problémás a zár származási helye, ideje, stb.... Erre a célra emeltük meg raktárkészletünket és kijelenthetjük, hogy a több éves működésünk során nem volt ajtó amely nyitva maradt volna mert nem tudtuk megoldani a Zár problémát. Legyen szó zártestről, zárbetétről, lakatóról, zárrendszerekről,
hevederzárakról, mi vagyunk a megoldás kulcsa!
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

Ajtónyitás-zárcsere-zárszerviz

 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42