Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárcsere I. kerület szolgáltatására szükség lehet!

Zárcsere I. kerület  területén nap mint nap történhetnek velünk olyan dolgok melyek örömet esetekben bosszúságot okoznak!
Ezek közé sorolnám a zárcsere feladatát is hiszen valamikor jól jöhet mert új lakást vásároltunk, új albérletbe költöztünk, elváltunk a társunktól akit nem szeretnénk viszont látni stb..  és ezzel ellentétesen van akinek rosszkor jön mert elkopott a zárbetét, mert ellopták a kulcsát, akár egy elromlott zár nyitása utáni zárcseréről beszélünk.

Ezek a bosszúságok a legkevésbé sem bánthatnak minket hiszen egy órán belül megoldható feladatok közé sorolhatóak és nem milliós tételt vonzanak maguk után.
Persze ha minket alkalmaznak a munka végzésére!
 
Zárcsere szolgáltatásunk az I. kerületben az Ön biztonsági fokának mértékegysége, feladata minden esetben az ügyfél meglévő ajtaján illetve záródási pontjain a legmagasabb biztonságtechnika alkalmazása minden Igényt kimerítően. 

Munkavégzésünk pontos, gyors, megbízható és szakszerű! 
Biztonsággal tölti meg az otthánát.
 

Zárcserével kapcsolatos I. kerület szolgáltatásaink:

 
 • TÖBBPONTON ZÁRÓDÓ 
 • (MACO, G-U,ROTO, ELZETT)
 • FELHÚZÓ KILINCSES 
 • SPECIÁLIS 
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS,ZÁRCSERE, 
 • MŰANYAG AJTÓ 
 • KÍNAI AJTÓ 
 • HISEC AJTÓ 
 • BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE
 • OLDALRÚD 
 • POSTALÁDA
 • VAS AJTÓ
 • KERTKAPÚ
 • TÁROLÓ 
 • SZÉF 
 • CILINDERVÉDŐ PAJZS SZERELÉSE
 • FŐ ÉS VEZÉR KULCSOS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA
 • TŰKULCSOS 
 • FOGASKEREKES 
 • ELEKTROMOS 
 • MÁGNES 
 • KÓDKÁRTYÁS 
 • BIZTONSÁGI AJTÓ 

És minden egyéb fel nem sorolt zárcsere művelete.
           

Zárcsere álltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben segíteni tudunk az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcserével kapcsolatos I. kerületi szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat e területen egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!
 

Zárcsere fontos tényező a biztonság területén

 
Nap mint nap mikor felkelünk és elfogyasztjuk a reggeli kávénkat a családunk fényében vagy esetleg anélkül milyen jó körbe nézni, hogy az elmúlt évek alatt milyen jelentős dolgokat, ingóságot, vagy értéket tudtunk megőrizni saját magunk vagy családunk számára.

Majd a következő pillanatban már rohanunk kapkodva, hogy minél előbb munkába álljunk és fejünket igába döntsük a ránk nehezedő terhek teljesítése miatt.
Mikor a bejárati ajtónkhoz érünk és ráfordítjuk a kulcsot melyikünk szokott elgondolkozni akár egy percet is, hogy távozásunk után milyen biztonságban lehetnek értékeink?
Megkérdezettek alapján biztosan állítom, hogy az ügyfeleink 1% nem gondol bele hogy mit is veszt ha hazatérve megfosztják az évek alatt nagy erőfeszítések során összegyűjtögetett értékeitől!

Elvárjuk évek és évtizedek óta működtetett zárjainktól, hogy hibamentesen, maximális védelemmel álljanak ellen bármilyen külső behatásoknak.
Sokan hiszik, hogy az I. kerületben szükség van zárbetét csere szolgáltatásra pedig az ingatlanok életkora az átlagot nézve sem nevezhető fiatalnak.
Mivel kevés a területen az új építésű ingatlan hasznosítás, így elmarad a biztonságtechnika frissítése.
Pedig lenne mit tenni a biztonságunk érdekében!
Ha Ön nem egy vesztes típus akkor ezekből a sorokból felismeri saját zárástechnikai helyzetét és ha eddig nem tette meg most megteheti, hogy fejlesztésben gondolkodik és a családja jövőjére opciónálva megőrzi ingóságainak reálértékét. Zárszerviz és zárcserével foglalkozó I. kerületi szolgáltatásunk rávilágít a biztonsággal kapcsolatos hiányokra és utat mutat egy fejeltebb értékvédelemmel kapcsolatos úton.
Érdeklődjön az elérhető szolgáltattatásunkkal kapcsolatban és akár kérjen időpontot a biztonságos otthona kialakítása érdekében.
Ne feledje a zárcsere szolgáltatója szegényebb nem lesz ha nem rendel meg munkát viszont nézzen körbe a lakóterületén, hogy Önt milyen veszteségek érik ha éppen az ingatlanára kerül sor egy betörés során!
Mert betörések és lopások márpedig lesznek!
Csak az a kérdés melyik felhasználót érintik az I. kerület területén!

Képek

Zárcsere 1.kerület

Tevékenységi területeink:
 

Vár, Tabán, Krisztinaváros, Víziváros,

További kerületekben vagyunk jelen:

 

Forgalmazott termékeink:


 Assa abloy Cisa zárbetétek Cr-T cambio zárak   

 Dierre zárak Kale zárak Keso zárak
 Viro zárak  Mauer zárak Mottura zárak
 Mul-T-Lock zárak  Iseo zárak  Tesa zárak
 
 
ZÁRCSERE I. KERÜLET ÉS KÖRNYÉKÉN, EGY ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL, REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL FIX ÁRON DOLGOZUNK AKÁR ÉJJEL AKÁR NAPPAL.

Ám ha megrendelte a munkát illetve elfogadta a tájékoztató jellegű árajánlatot és útközben mégis lemondja a munkát, abban az esetben 5.000 Ft + áfa díjat számlázunk ki.
 
HÍVJON, HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA!  
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42