Zárcsere Zárszerviz
Dierre zárcsere
viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Dierre zárcsere vagy zárkódolás a kérdés?

Az utóbbi 8-10 évben nagyban elterjedt tipusú páncélajtózár a DIERRE trezor zár melynek felhasználása a új építésű  lakóparkokban és családi házakaban és nagyobb lakóközösségekben alkalmzzák az értékek és ingoságok védelmére összpontosítva.
 
Lehet tollaskulcsal szerelt páncél ajtóban található, álltalában kódolható zártest mely zárcsere nélkül újrakódólható egy másik kulcs szettre ezáltal kizárva a régi kulcs használóit. Ilyen esetekben egy Chipsett alkalmazásával elérhető a régi kulcs kizárása.
 
A piacon talán a legmagasabb minősítéssel rendelkező Dierre biztonsági ajtózárról illik tudni magas szintű MABISZ minősítéssel rendelkezik,és a legnagyobb biztonságot nyújtja szeretteink, értékeink védelmére.

A fent említett típusú zárak lehetnek fix lamellás szerkezetűek illetve kódolható lamellás szerkezetűek és lehetnek cilinder és tollas zár kombinációjával elátott szerkezetüek melyek minden esetben három darab perforált tasakban lévő kulccsal és a hozzájuk tartozó chip settel  kerülnek átadásra szerelésüknél, kódolásuknál.
 
 
 

Dierre zárkódolás


Ebben az estben a zártest úgynevezett  "szívét kell cserélni" és már is kizártuk a régi kulcsok használóit. Ugyan ez az eljárás a Cisa zárkódolása esetében melyet sokan összetévesztenek ezzel az ajtótípussal.
 
Ugyan ezt az esetet lehet követni akkor is ha ellopták esetleg elvszítette illetve lemásolták, hozzájutottak kulcsaihoz,itt jegyezném meg hogy minden esetben kódóltason új kulcs szettet mert a töredékébe kerül egy Dierre páncél ajtó kódólása mintha a saját kulcsával eltulajdonítják ingoságait értékeit.
 
Egy ilyen tipusú behatoláskor a biztosító kevésbé vagy egyáltalán nem téríti meg a kárigényünket.
 
Létezik másik tipúsú Dierre páncélajtó cilinderbetétes változata mely ugyan úgy cserélhető mint egy normál cilinder betét,de ez a típús csekély mennyiségben van jelen a biztonságtechnikai alkalmazásokban és a zárástechnikában.
 
A fent nevezett esetben nem mindíg a zárbetét védett a legjobban hanem azt körűl vevő cilinder védő pajzs.
 
A zárcserénél mégis azt ajánlom aki a Dierre páncélajtót választotta az ne habozzon magas Mabisz mínösítésű zárbetétet alkalmazni a zárástechnikában hiszen így lesz komplex védelem a szeretteink és értékein védelmében.
 
Dierre zárcsere és zárkódolás szolgálatunk az év 365 napján 24 órában várja hívását akár zárkódólással akár zárcserével zárszereléssel, javítással, ajtónyitással,szeretné biztonságban tudni szeretteit értékeit.
 
A munka folyamata nem igényel diplomáciai körűltekintést, nem kell hozzá egyetemet végezni mégis mint minden szakmában jobb ha mester szolgálat végzi azt gyári garanciával, mintha szomszédunk vagy rokonuk garancia nélkűl esetlegesen többletköltségekkel melyek az ügyfél pénztárcáját fogyasztják.
 

Dierre Szolgáltatásaink:

 
 • DIERRE ZÁRSZERELÉS
 • DIERRE AJTÓNYITÁS
 • DIERRE AJTÓ BEÁLLÍTÁS
 • DIERRE ZÁRJAVÍTÁS
  DIERRE ZÁRCSERE 
  DIERRE ZÁRKÓDOLÁS 
   
 

Dierre gyors szolgálatunkról

Non stop szerviz szolgálat áll rendelkezésére ha magas szintű Dierre páncélajtóban zárat,zártestet,zárbetétet szeretne cserélni illetve kódoltatni. 

A piacon talán a legmagasabb minősítéssel rendelkező Dierre ajtózárról illik tudni magas szintű MABISZ minősítéssel rendelkezik,és a legnagyobb biztonságot nyújtja szeretteink -értékeink védelmére. Ezt a specifikációt több gyártó terméke is tudja mint a CR biztonsági ajtó.

A fent említett típusú zárak lehetnek fix lamellás szerkezetűek illetve kódolható lamellás szerkezetűek melyek minden esetben három darab perforált tasakban lévő kulccsal kerülnek átadásra szerelésüknél, kódolásuknál.
A zárcserét az alábbi élethelyzetek változásánál érdemes meglépni:
 
 • - Bérlőváltásnál
 • - Lakásvásárlás
 • - Zár elhasználódásánál
 • - Kulcs elvesztésénél
 • - Tulajdonos váltásnál
 • - Legfőképp ha nem érzi magát biztonságban!
         
Értékek eltulajdonításakor érdemes a DIERRE páncélajtó zárat cserélni, kódoltatni melyet kollégánk Budapest területén egy órán belül orvosolnak.

Dierre Zárcsere a legmagasabb képzéssel ellátott szakemberit igénybe veheti az év 365 napján 24 órában,hiszen nem egy kínai zárbetét cseréről van szó hanem egy magas minősítésű DIERRE mechanikus zárcseréről beszélünk.

Ezt a műveletet házilag esetleg a szomszéd segítségével nem tudjuk megoldani magas szintű biztonságtechnikai tudást és szakértelmet igényel ezen művelet.

Minden általunk beszerelt  DIERRE páncélajtó zárra 12 hónap garanciát biztosítunk.

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk akár éjjel akár nappal hétvégén és éjszaka.
Bármilyen kérdése,kételyei megynyugtatására érdeklödjön  DIERRE ZÁRCSERE NON STOP telefonszámán a kiajánlott munka ellenértékéről.
 
A kulcs másolásával kapcsolatos problémákra is van megoldásunk kapcsolja össze szolgáltatásinkat és igényeljen további kedvezményeket!
 
Zárcserét és kódólást,zárszerelést,ajtónyitást ajánlunk nem egy életre hanem élet helyzetekre.
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja:
 
06 70 2000 400 Non Stop

Képek: 

 

dierre zárcseredierre zárszerelés   dierre zár kódolás 
 dierre zárcseredierre zár   dierre zárcsere      
dierre kulcs  dierre     dierre zárak

 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -