Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere
CR ZÁRCSERE
Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cr -T-Cambio kódolható vagy cserére szorul?

A zárak hasonlóképpen terjedtek hazánkban mint a többi biztonsági ajtó zártest ám még is a legtöbbet használt illetve alkalmazott a biztonsági ajtók területén.
 
Általában a kódolatlan változat terjedt el hiszen ez volt az első a  zárástechnika piacán ám a kereslet miatt egyre többen alkalmazták az úgynevezett CR -T Cambio változat amely már kódolható változatban jelent meg.
 
Minden esetben a gyárilag zárt doboz tartalmát kínáljuk meglévő és új ügyfeleink számára amely egy darab fő zártestet és három darab gyári kulcsot tartalmaz egy külső illetve egy belső címkével ellátva.
 

CR Zárak szerelése

Az ajtó további alkatrészei például a kukucska, a segéd zártestetek,sas szegek,rudazatok nem tartozékai az original CR zárnak. Persze ezért sem kell napokat várni  a helyszínen azonnal pótolni tudjuk a szerviz szolgálati autónkból.
 
Cr-T Cambio zárcsere elhanyagolható abban az esetben ha a kulcs elveszett,vagy tulajdonos váltás történt mert a fent említett kódolható zártest egy új kulcs szettre kódolható. Természetesen ez nem azt jelenti,hogy a  zár kopásából, illetve a nem megfelelő működése során nem kell cserélni a fő zártestet. Itt is mint a legtöbb széf ,trezorzár alkalmazásánál is a legfőbb szempont az értékek védelme.
 
Ez alapján építik fel az ajtó szerkezetét minden szempontból a legmesszebb menőkig. Az ajtó vas kerete közé térhálós szerkezetet építenek be amely kívülről vas lemezzel van borítva ez azért nem látható mert a külső és belső díszfa burkolat takarja. 
 
Az ajtó hő és hangszigeteléssel van ellátva bár a mindennapok azt mutatják valamiért ezt kihagyják a gyártók az ajtókból. Sajnos egyetlen zár gyártó cég terméke nem kompatibilis és nem illeszthető a környezetébe, ezáltal egy Dierre ajtó zár nem jöhet szóba a pótlására.
 

CR T-Cambio zár működése

Záráskor a kulcs négyszeri elforgatásával működésbe hozzuk a felső és alsó segédzárak mozgatását is.
 
A két anyag között helyezkedik el a széf minőségű Cr zár mely három irányú reteszelést végez előre 5 ponton alul-felül egy egy ponton zárja el értékeinket az illetéktelen behatolók ellen.

A zártest teljes zárása a kulcs négyszeri elforgatásával jön létre itt jegyezném meg sokan csak két fordítást végeznek és azt hiszik,hogy a biztonság ebben az esetben is megfelelő.
 
Azt kell mondjam a munkám során találkoztam már minden technikai illetve mechanikai problémával de a teljes zárás és biztonság csak a teljes négy zárás után megfelelő.
 

Cr Zárnyitási kísérlet

 
Kedves ügyfelem közé tartozó hölgy éjszakára mindig belül hagyta a kulcsot a CR biztonsági ajtó bezárása után,igen ám de ki gondolta volna,hogy a szemfüles betörők ezt kifigyelve az ajtó roncsolása nélkül elforgatták a kulcsot kívülről egy speciális szerszámmal és a magas biztonságtechnikai jellemzőkkel ellátott páncélajtó már is nyitva állt.
 
Minden alkalommal arra kérem ügyfeleimet,hogy teljes zárást alkalmazzák és a kulcsot minden esetben vegyék ki a páncélajtó zárjából.
 
Így tejes a zárástechnika alkalmazása a CR zárak nál is mint bármelyik termék esetén.
 
CR zárcsere szolgálatunk azért jött létre,hogy a már meglévő ajtók zár problémái esetén egy órán belül segíteni tudjunk Budapest területén.
 
 A teljes páncélajtó tartozékait és egységeit a helyszínen azonnal pótolni tudjuk nem kell heteket várni az esetleges megrendeléssel vagy esetleg a holnapi napra halasztani a zárcsere fontosságát.
 

24 órás CR Zárcsere Szolgáltatások


  • CR ZÁRCSERE
  • CR ZÁRSZERVIZ
  • CR ZÁRJAVÍTÁS
  • CR KULCSMÁSOLÁS
  • CR AJTÓNYITÁS 
  • CR ZÁRKÓDOLÁS
  • CR ZÁRSZERELÉS
     
 
 
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján legyen szó akár hétvégéről illetve éjszakai megkeresésről.
 
Minden esetben érdeklődjön a kiajánlott munka ellenértékéről a non stop elérhetőségünkön.
 
Mi vagyunk a megoldás kulcsa,hívjon hogy jó záródjon a napja!

06 70 2000 400 Non StopKépek:


 cr zárcsere      cr zárcsere   cr zárszerviz
 
  
  cr kulcs      cr zár   cr zárszerelés
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -