Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Hisec ajtó zárcsere a biztonságért!

Hisec ajtó széles választékban, különböző néven futó Kínai tömegcikk gyártású biztonságtechnikai eszközök melyek az értékek védelmében csekély, viszont annál tetszetősebb esztétikai változatban elérhetőek.
 
Ez az utolsó szempont amiért ügyfeleink többsége választja az Esztétika.

Tudniuk kell,hogy a Biztonságtechnikának sokszor a legnagyobb ellensége az esztétika!
 
A lakótelepeken szerelt közel 30 éves ajtókat megfelelöen pótolja a
Hisec ajtó úgy szerkezetileg mint felépítésében.
 
Úgyan az  a méh sejt szerepel a Hisec ajtóban mint a régi lakótelepi ajtóknál csak nem fa burkolat borítja kívül - belül mint a lakótelepi ajtókat  hanem 0.3mm fém lemez.
 

Hisec ajtó és tartozékai

Gyártói mindenre figyeltek épp csak a biztonságra nem terjedt ki a figyelem van rajta fa erezetű lakkozott felületet jellemző 0.3 mm fém burkoló lap amely kivül és belül takarja az ajtót ám a két rész között ugyan az a méh sejt szigetelés található mint a panelházak fa ajtóiban.
 
Hisec ajtó zárcserénél a zár három irányú reteszelést végez mely 16 ponton rözíti az ajtót a tokban.

Ez a zárási mód még jó is lehetne ha a többi anyag szerkezetén illetve felhasználásán változtattak volna. 
 
Nagyon figyelmes Hisec ajtó  gyártók a legmesszebb menőkig fejlesztették ki a kilincs részeit mely spiáter anyagból készültek, ez az ajtó zárásánál mégpedig ha akad tehát nincs rendesen beállítva akkor mihamarább letörik az igénybevétel során.
 
Viszont található rajta világítás amely óriási megoldás lehetne ha nem nyomná el a többi anyag szerkezetéből és silány minőségéből adódó probléma.
 
A zárat védő úgynevezett pajzs szerkezete silány minőségű lemez borítással van ellátva melyet egy közepes csavarhúzó használatával le tudnak törni az illetéktelen behatolók.
 
Már a zárbetéthez értük mikor jön a következő hanyag illetve nem is hanyag inkább felelőtlen értékesítésre jellemző hiba ugyanis a Hisec ajtó beszerelésénél többségében nem figyelnek a nyitási irányra és több esetben a zárat védő forgó gyűrűs pajzs kívülről csavarozható tehát azonnal eltávolítás után törhető az amúgy is silány minőségű zárbetét ,felkínálva értékeink és ingóságainkat.

Sok esetben tapasztaltam,hogy nem is a hanyag beébítésnek tudhatjuk be a forgó gyűrű külső szerelését hanem egyszerüen távol keleten kifelé nyílik az ajtó. 
 

Hisec ajtó zár

Ránézésre megegyezik a manapság forgalomban lévő zárak kinézetére, de csak ránézésre.
Ha a zárat magunk akarjuk cserélni fel kell készülni mint szerszámozottságban,mint tapasztalatban mert a Hisec ajtó zárcsere nem kompatibilis egyetlen Európai szabvány zárbetét átmérőjének mutatóival.
 
Ezért magában a zárban kell átalakítást végeznünk ahhoz, hogy ne ugyan az a típusú zárbetét kerüljön vissza az ajtóba aminek működése megbízhatatlan és biztonságtechnikailag szóra sem érdemes.

Kérem Önöket kedves ügyfeleim,kedves Hisec ajtó tulajdonosok, ha már elromlott az ajtó zár akkor körültekintően és megfontoltan válaszunk a szeretteink és vagyontárgyaink megóvására eszközt.
 
Minden estben mérlegeljünk mit szeretnénk megvédeni? 
Milyen biztonságot szeretnénk alkotni a családunk szférája felett?
 
Ezek a kérdések természetesen vonzzák a minőségi mutatókat a biztonságtechnika pályáján.
 
Válogasson kedvére az otthonában,rendelje meg Hisec ajtó zárcsere szolgáltatásunkat, melyben a fent leírt termékkel kapcsolatban magas színvonalú tanácsadást és teljes kőrű biztosságtechnikai irány mutatást tudhat magáénak.
 
Zárcsere szerviz autóink öt termék gyártóink a palettáiból épül fel melyből minden ügyfelünk ki tudja választani a biztonságának és nyugalmának a legmegfelelőbb terméket.

Hisec zárcsere minden problémára
 

Hisec ajtó zárcsere szolgálatunk felkészült minden Kínai ajtó probléma orvoslására,legyen az fő zártest cseréje illetve az alsó ,felső kisegítő zártestek cseréje.
 
Nem ilyedünk meg a zárcsere müveletétől sem bár sokszor egy egy zárcsere több időt vesz igénybe mint egy ajtónyitás.

A legtöbb esetben nem kompatibilis még a zárbetét mérete sem ezért a zártesten belül némi átalakításra van szükség egy Hisec ajtó zárcsere esetében,csak így tudjuk kivitelezni a könnyűnek mondható Kínai ajtó zárcsere folyamatát Budapest területén.
 
Raktár készleteinket magasra emeltük melyben megtalálhatóak a kilincs szerkezetek akár gomb - kilincs változatban is,öt tipusú zárbetét gyártó cég termékeiből válogathatnak az ár érték arányára érzékeny ügyfeleink.
 
Az ajtóban lévő több ponton záródó zártestek nem hosszú életűek, volt alkalom több ízben is, mikor  az  fél év alatt ajtóban felmondta a szolgálatot. 
 
A kulcsmásolók sok esetben a kulcsot nem szívesen másolják, vagy egyáltalán nem másolják nyerskulcs ugyanis nincs a piaci forgalomban.

Ha sikerül egy egy élelmesebb kulcs másolót találnunk garancia nélkül elválalja a munkát.
 
Elvétve találni egy két helyet melyekben több kevesebb sikerrel próbálják másolni a kulcsokat de 3 db kulcsból 2 db  nem működik megfelelően.
 
A nyerskulcsgyártók nem gyártanak nyerskulcsot, nincs kivel leülni megállapodni erről, merthogy ugyanannak a kulcsnak és zárnak több tucatnyi különböző neve is van. ( Hisec, Mexin, Sec Doors, Terva Lock ) Stb.
 
A zárbetétről sajnos ugyan az a véleményünk mint a fent leírtak többségében silány minőségű,szétesős kulcsbeletörős, sok esetben még a a zárbetét rotorja is kihúzható a kulccsal együtt. ( Sib, Yeh, Dog, 3M, ) Stb
 

Hisec ajtó minősítése
 

Legfrissebb adataink szerint egyre több a fent nevezett Hisec ajtók illetve a Kínai ajtók feltörése Budapest területén mert a felhasználok többségével elhitették ,hogy biztonsági ajtót vásárolt és biztonságban tudhatja értékeit egy ilyen termék mellett.
 
Minden Magyarországon forgalmazott biztonságtechbikai terméknek van Mabisz minősítése mint a Hisec ajtók nak is.

 Ezen az oldalcímen minden információ megtalálható ha figyelmesen elolvassuk tisztán látszik,hogy a termék Mabisz minősítése 3 azaz három perc.
 
Ezt az időt kell meghosszabítanunk külömböző eszközökkel és termékkel, hogy ez az idő több legyen és már is sokat tettünk értékeink és szeretteink védelmében.
 
Hozzáteszem ez a Mabisz ajánlás 2011 ben érvényét vesztette!
 

Hisec ajtó zárcsere szolgálatunkról

Hisec ajtó zárcsere  azért jött létre,hogy ebben az elcsépelt helyzetben a lehetőségekhez képest megoldást nyújtson mert igen is vannak olyan termékek amelyekkel a vékony cilindervédő pajzs erősített változatban pótolható,a cilinderbetétek kisebb beavatkozásokkal cserélhetők Mabisz minősített termékekre melyek nagyobb ellenállást és biztonságot tanúsítanak a behatolók ellen.
 
És nem utolsó sorban egy egy zártest meghibásodása során nem ajtó cserét ajánlunk azoknak akik már egyszer megitták a fent említett story nak a híg levét hanem a raktárunkból pótoljuk az ajtók összes szerelvényeit a zárbetéttől a zártestig akár erősített magas biztonsági fokozattal ellátott termékek pótlásával.

Zárcsere áltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Hi sec ajtó zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!
 

HISEC AJTÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

 

HISEC AJTÓ ZÁRSZERVIZ

HISEC AJTÓ ZÁRCSERE

HISEC AJTÓ ZÁRJAVÍTÁS

HISEC AJTÓ ZÁRSZERELÉS

KÍNAI AJTÓ ZÁRNYITÁS

KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

HISEC AJTÓ KILINCS CSERE

HISEC AJTÓNYITÁS 

KÍNAI AJTÓ ZÁRSZERVIZ

KÍNAI AJTÓ ZÁRSZERELÉS
 

Bármilyen Hisec ajtó zárcsere és ajtóval kapcsolatos kérdéseire  vagy ezen problémák orvoslásra éjjel - nappal állunk rendelkezésére.
 
Minden álltalunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján.
 
Érdeklődjön Éjjel Nappal az ön által kiajánlott munka ellenértékéről.
 
 

Hisec ajtó zárcsere 06 70 2000 400 NON STOP

Képek

Hisec ajtó zárak cseréje
 
Hisec ajtó zárcsere
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -