Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Kínai biztonsági ajtó zárbetét minőségi tényezői sajnos nem érik el azt a pontot amely a biztonságot szavatolja!
Egy maximálisan kivitelezett marketing fogás miatt nevezik ezt a típust biztonsági ajtónak, ám szerkezeti felépítésében és védelmi funkciójában nagyon hamar kimeríti a betörési kísérletek ellenállóságát. 

Kínai biztonsági ajtó zárbetét védelmi szintje a zárszakértő technikusaink és felmérésünk szerint értékelésre nem méltó.

Egy biztonsági ajtó titulust olyan ajtó szerezhet amely ellen tud állni felfúrást, letapogatást, zártörést, és manipulációs nyitást alkalmazó módszerek ellen. 
Kínai biztonsági ajtó zárbetétek egyetlen egy ilyen külső behatásnak nem tudnak ellenállni, kvázi nem tudják zárva tartani az illetéktelen személyek előtt a bejárati ajtót.

Mit ér a bejárati ajtónk akár Kínai akár más ország gyártmánya ha nem felel meg a céljának?

Esztétikai megjelenésével és olyan technikailag szükségtelen felszerelésekkel van feltöltve amely a kényelmi funkciónkat szolgálja de a biztonságunkat konkrétan tálcán kínálja. 
És sajnos ez kell a vevőknek! 
Legyen benne beépített csengő mert a régi úgyis elromlott, legyen benne gyors zárási funkció aminek semmi értelme nincs, legyen kényelmi funkcióval ellátva a zárbetét azaz tekerőgombbal lehessen nyitni és zárni a biztonsági ajtónkat, és a legnagyobb marketing fogás a világítós kilincs!

Egyetlen egy pont a felsorolásban nem erősíti meg a biztonságunkat! 
Ezek esztétikai és kényelmi funkciók de egy biztonsági bejárati ajtónak a felhasználási területe nem ebben az irányban szabható meg.
Kínai biztonsági ajtó zárszakértő technikusaink szerint a bejárati ajtó ne a kényelmünket szolgálja elsősorban hanem a biztonságunkat és értékeink megóvását szavatolja!
           Kínai biztonsági ajtó zárbetét árak

Kínai bizonsági ajtó zárbetét ára érdekli? +36-70-2000-400

Kínai biztonsági ajtó zárbetét magasabb védelemmel szerelve

Úgy tudjuk ténylegesen biztonsági ajtó mértékre felhozni a bejárati ajtónkat ha kicseréljük benne a fő alkatrészt a zárbetétet, vagy cilinderbetétet.
Kényelmünket a fent felsoroltakban szavatolják egyes alkatrészek, egy jól megválasztott és szakember által felmért és kivitelezett zárbetét csere pedig magasra emelheti a biztonsági szintünket.
Azért favorizálom a szakmunka alkalmazását mert számtalanszor találkozom azzal a ténnyel, hogy Önök némi készpénz spórolásával képesek hallgatni különböző webshopok, vagy barkácsbolti eladók marketing fogásaira!
Egy webshopban a Kínai biztonsági ajtó zárbetét árai azonnal elérhetőek, de nyilván való, hogy az a termék lesz a legoptimálisabb amelyet a forgalmazói agyon értékelnek.
Nem beszélve arról a tényről, hogy egyes zárbetét kulcskialakítása nem teszi lehetővé, hogy a Kínai biztonsági ajtót működtesse, azért mert a kulcson lévő váll nem fér el a forgó gyűrűben.

Erről senki nem tájékoztatja Önöket, és ha megvette majd valamikor levásárolhatja vagy visszatértésben megkaphatja az árát.
A másik sarkalatos szempont a barkácsbolti eladók felkészületlen tájékoztatási információs trendje.
Maximális és releváns véleményt csak attól a személytől vagy technikustól kaphatunk aki ebben a szakmában magas kvalifikációval rendelkezik.
Ugye ez nem egy eladó személyében világosodik meg.
Egy barkácsboltban azt fogják megvenni a vevők amit az eladó preferál.
De honnan tudná az eladó, hogy milyen módon lehet kinyitni egy Kínai bejárati ajtó zárbetétet vagy alsó zárat?

Megmondom, sehogy. 

Ezért a Kínai biztonsági ajtó zárbetétek árait és lehetőségeit zárszakértő technikusaink Önnél a helyszínen prezentálják, felmérve a biztonságra való igényt.
Ezt azért tesszük mert minden felhasználónak más más igénye van a biztonsággal kapcsolatban.
Vannak kisebb költségvetésű kivitelezések és vannak magasabb minőségre hajló megrendelések. 

Mi mindkét fél részére megoldást nyújtunk!

Kínai bizonsági ajtó zárbetét ára érdekli? +36-70-2000-400

Kínai biztonsági ajtó zárbetét áraink

 
Kínai biztonsági ajtó zárbetét árai talán a legfontosabb kérdés a biztonság kialakításában. 
Adott egy silány minőségű de 16 ponton záródó Kínai Hisec biztonsági ajtó. 
Hogyan tudjuk a védelmet magasabbra emelni? 
Természetesen úgy, hogy a forrásainkhoz mérten a legjobb zárbetét termékcsaládból válogatunk egy megrendelés során. 

Sokan nem tudják de egy lakásbiztosítás is előírásokat követel! 
A meghatározott biztonsági szint Mabisz 5 kategóriától kezdődhet! 

Ez a biztosító előírása!

Amennyiben ez nem felel meg a követelményeknek a kártérítési összeg halványodik azaz nem kielégítő az Ön számára! 
Ezért Kínai biztonsági ajtó zárbetét cseréjénél csak Mabisz 5 minőséget alkalmazunk! 

Tesszük ezt azért mert a mi szempontunk szerint a betörök nem járhatnak vendégségbe Önökhöz!

Kínai biztonsági ajtó zárbetét árak a portfóliónkban 12,900 forint + áfás áron elérhetőek melyek 3 kulccsal rendelkeznek és Mabisz 5 minősítés jár hozzájuk. 
Természetesen nagyon nehéz megítélni a telefon másik oldaláról, hogy Önnek milyen típusú Kínai biztonsági ajtója van és milyen igényei vannak a biztonság elé állítva ezért van a helyszínen tartott szemle és árajánlat tétel. 
De egy biztos. 

Ha a legvastagabb Kínai biztonsági ajtóról beszélünk a legjobb Mabisz 6 minőségű zárbetéttel szerelve 5 darab kulccsal átadva, amely felfúrás, zártörés, maghúzás, letapogatás, savazás, és illetéktelen másolás elleni védelemmel van ellátva abban az esetben sem kerülhet a zárbetét csere 35.900 forint +áfás költségnél többe.
Ez a költség talán sok álomhatárt súrol de, az élettel kapcsolatos tapasztalataim alapján biztosan állítom Önöknek, hogy ezt a költséget egy évben sokszor elköltjük olyan dolgokra amelynek csekély szerepe az életminőségünk javításában és sokszor még örömöt sem rejt inkább bosszúságot egy egy büntetési tételként lerótt összeg tartományában.

Kínai bizonsági ajtó zárbetét ára érdekli? +36-70-2000-400

Kínai biztonsági ajtó zárcsere szolgáltatásunk az Ön részére

 
Kínai biztonsági ajtó zárbetét csere szolgáltatásainkat Budapest területén díjtalan kiszállással érheti el abban az esetben ha a munkát a helyszínen megrendeli.
Kiérkezésünk a napszaktól és az időjárástól is függ hiszen nap mint nap több munkát tartogat megannyi megoldásért kiáltó ügyféltömeg melynek kiszolgálása időbe kerül.
Ám amit biztosítunk az a  megrendelőstől számított egy illetve két órán belüli munkavégzés a zárbetét cserére reflektálva.

Termékeink nem csak egy gyártótól kerülnek beszerzésre mint más szolgáltató által favorizált úgynevezett saját márkás termékek amelyek kulcs másolását sem tudják csak egy helyen produkálni Budapest területén.
Vállalkozásunk törekszik az ügyfelei minőségi kiszolgálásra így a helyszínen 3 - 4 termék gyártóinak a portfólióját kínálja Önnek minden méretben a Mabisz 5 és 6 kategória átívelésével.
Zárbetétjeink kulcs másolását partnereink végzik így az Budapest terültén 4 részre osztva bármelyik kerületből elérhető a vevőink számára.

Termékeinkhez tartozó kódkártya használatát a kulcsok másolásánál minden esetben felmutatással kell prezentálni szembemenően a többi termékkel szemben amelyekhez nem kérnek kártyát vagy lemásolják azt kártya nélkül! 

Ez jelentheti az Ön számára a maximális biztonságot egy Kínai biztonsági ajtó zárbetét árajánlatánál.

Természetesnek vehető a Kínai HiSec ajtók tartományát nézve, hogy plusz munkák is felmerülhetnek, amelyek a kilincs letörését, vagy az ajtó beállítását kezdeményezik. Szervizautóink a legmagasabb árú készültséggel, Kínai biztonsági ajtó zárcsere technikusaink a legnagyobb tudással állnak az Önök igényeihez igazodva.
Minden általunk beszerelt termékre egy év garanciát biztosítunk melyet nap mint nap elérhető zárszerviz szolgáltatással támasztunk alá!

Ha Kínai biztonsági ajtó zárbetét ára érdekli nálunk minőséget és biztonságot kaphat!

Kínai bizonsági ajtó zárbetét ára érdekli? +36-70-2000-400

Kínai biztonsági ajtó zárbetét árak
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42