Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Keso zárcsere, Keso zárszerviz

Tisztelt Ügyfeleink, Tisztelt Érdeklődő!
 
Keso zárcsere gyors szolgálatot tartunk fent az év minden napján 24 órás elérhetőséggel mely a Svájci zárástechnika termékeinek pótlására,nyitására,szerelésére és zárbetét hosszabbítására szakosodott.
 

Keso zárbetétek termék palettái

Keso zárástechnika termékei mabisz minősített termékek melyek magas biztonságtechnikai kategóriába sorolhatóak Mabisz 5 és 6.
 
A felső kategóriás Keso zárbetét maghúzás, törés, fúrás, finom nyitás, kulcskiütéses nyitás és illegális kulcsmásolás elleni védelemmel ellátott termék. 
 
A Keso zár gombos,és  azonos zárlatú kivitelben is rendelhető, valamint félbetét és fogaskerekes változatban is elérhető. 
 
Ez teszi lehetővé hogy a helyszínen az összes zárbetét gyártó által forgalmazott termék lehetetlen méreteit illetve fogaskerekes változatát azonnal pótolni tudjuk.
 
Az azonos zárlatú Keso zárbetét megoldást nyújthat egy ingatlan több bejáratára,erkélyajtó zárjaira és mellékhelységek zárjainak egy kulccsal való nyitásához.
 
Nem kell tízes kulcssomot hordania zsebében mely eleve nagy terhet ró mind a ruházatunkra mind idegeinkre mikor sötétben keresgéljük a megfelelő kulcsokat.
 
A főkulcsrendszer továbbá olyan  korlátlan mennyiségű, különbözően záródó és különböző mértekből álló hengerzár család , amelyeket saját kulcsukon kívül egy föléjük rendelt főkulcs is nyit.
 
Családi házakban, üdülőkben,üzletekben, raktárakban, különféle nyilvános létesítményekben ,hivatalokban,követségeken alkalmazzák ezeket a rendszereket.
 

Keso záretétek anyaga és szerkezete

 
10RS Omega biztonsági zárbetétek speciális, minőségi anyagokból készültek,a zárbetét háza ami rotort védi argenta , és az összekötő híd melynek
szerkezete acél.
 
A felső kategóriás biztonsági zárbetét 14 acélcsappal készült  mely a zárbetéten belül , kiegészül az Omega csappal.
 
Ez egy csap ellen csap mely a kulcsmásolás egyedi megoldását képviseli.
 
Minden Keso típusú zárbetét kulcsában megtalálható minimum kettő, lépcsős kúpfurat.
 
Moduláris felépítése szinte minden zárbetét helyszíni pótlását teszi lehetővé a legszélesebb skálában.
 
Keso 10 RS omega zárbetéteket a gyártó úgynevezett szendvics híddal kínálja eladásra mely rugalmas és nagyobb védelmet nyújt mint a réz vagy a piacon található nem törés védett zárbetétek.
 
Igen ám de a helyszínen lehetőség adott arra,hogy akár a nagyobb védelemmel ellátott 2000S omega vagy 4000S omega termék acél hídjával törés védett zárástechnikát alkalmazzunk az értékekés ingóságok védelmére.

Zárcsere áltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!
 

Keso zárcsere szolgáltatásaink

KESO ZÁRCSERE

KESO ZÁRSZERVIZ 

KESO ZÁRSZERELÉS

KESO ZÁRNYITÁS

KESO ZÁRRENDSZEREK KIALAKÍTÁSA

KESO ZÁRJAVÍTÁS
 

Keso zárcsere csapatunkról

Minden általunk beszerelt termékre gyártó garanciát biztosítunk a legnagyobb helyszíni alkatrész ellátással.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk akár éjjel akár nappal,érdeklődjön az ön által kiajánlott munka ellenértékéről non stop Keso szerviz szolgálatunk telefonszámán.
 
Mi vagyunk a nyugalom és biztonság kulcsa,hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 KESO ZÁRCSERE - ZÁRSZERVIZ

Képek

keso zárcsere keso zárcsere keso zárcsere  
keso zárcsere keso zárcsere keso  
Keso zárcsere 

Szolgáltatási területeink Pest Megye


Budakalász, Budakeszi, Budaörs ,Csömör,
Dunaharaszti,Dunavarsány,Dunakeszi,Érd,Fót,Gödöllő,Gyál,
Gyömrő,Halásztelek,Kistarcsa,Maglód,Nagykovácsi,Nagytarcsa, Pilisvörösvár,Pomáz,Solymár,Szentendre,Szigetszentmiklós,Taksony,
Üllő,Üröm,Vecsés,
 
 

Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -