Zárcsere
Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárcsere, zárbetét csere egy órán belül

Zárcsere szolgáltatásunk elérhető Budapest területén!

Megrendeléskor és helyszíni felmérésekor rá kell világítanunk arra a tényre hogy a hagyományos régi zár szerkezetek és réz színű zárbetétek nem minden, esetleg egyetlen esetben sem tudnak védelmet biztosítani lakásunknak, értékeinknek. 

Például a fogazott kulcsos zárbetétek, sárgaréz zárbetétek, vagy ajtóból kilógó zárbetétek, esetleg felső forgató gombos kisegítő zárak és nem hanyagolható el a lővér kulcsos zárak jelenléte sem felhívás az illetéktelen behatolók számára, így a betörés nem kizárt az ilyen típusú bejárati ajtó záraon!
 
 • Teljesen mindegy hogy, a zárbetét csere milyen okból keletkezik:

  Lehetséges hogy van valakinek kulcsa a régi zárhoz
  Vagy elkopott az elmúlt idő használatától
  Esetekben érték felhalmozódás történt a lakáson belül
  Más esetben illetéktelen kezébe jutott a kulcsunk vagy éppen ellopták, elveszett stb...
  Nem másolnak kulcsot a biztonsági ajtó zárhoz
  Betörtek álkulccsal a HiSec ajtón
  Elromlott a zár, nem nyílik a bejárati ajtó
  Műanyag ajtó zár csere a kérdés
   
Ezek az esetek mind egyedi jelenségek és okozhatnak problémát bármelyik Budapesti kerületben de a zárcsere műveleténél csak egy számít!

A lehetőségünk szerint a legjobb minőséget kell alkalmazni a saját szféránk úgynevezett elsődleges biztonsági védvonalaként a zárbetét csere során!

És erre a munkára kiválasztani a lehető legjobb zárszerviz szolgáltatót!

Hogyan győződhet meg róla, hogy ezen a bejárati ajtó zár csere témában kitől rendeljen munkát?
Önnek egy telefonhívásába kerülhet feltérképezni a legfontosabb szempontot amelyek a zárcsere Budapest árak kérdésében rejtőzik!

Amennyiben megfelelő zárszerelő van a telefon túl oldalán már a kommunikáció során elhangozhat az árajánlat amely vonatkozhat akár egy 5 ponton záródó ajtó zárcsere
vagy egy biztonsági zár szerelés kivitelezésére annak helyszínére, és nem utolsó sorban a zárszerelés időpontjára.

Cégünk pontosan tudja mire van szüksége zárcsere azonnal Budapest területén!
Ezért a lehetőségekhez képest a megrendeléstől számított egy órán belül elvégezzük az ajtózár cserét!
 
Érdekli Budapesten zárbetét csere időpontja? ☎ +36 70 2000 400

Helyszínen történő zárcsere Budapesten

Nap mint nap több alkalommal adunk biztonsági ajtó zárcsere árajánlatot így felkészültek vagyunk a témában az elmúlt évek alapján mikor valami újdonságot megpillantunk, mikor a gyártók meghívást biztosítanak számunkra egy egy új termék megjelenésekor, összevetjük a lehetséges kimeneteleket és tapasztalataink és az alapján döntünk minden ügyfelünk egyedi, személyre szabott biztonságáról!
 
Ennek eredménye az, hogy szakembereinket a zárcsere területén a tények, tapasztalatok, igazságok kényszerítik arra, hogy biztonságos otthont teremtsenek ügyfeleink köré.
 
Minden esetben ajánlatot teszünk a lehető legjobb biztonságtechnikai a zárbetét csere megoldásokra melyek anyagszerkezetükből, minőségi eltérésükből eredően hosszú távon tudják biztosítani mind az értékvédelmet mind a működést, nem beszélve mára a kulcsok számáról ami szintén fontos tényező a zárcsere árak megvilágításánál.

Példának okért, ha több zárbetét csere szükséges az ingatlan területén akkor zárbetétenként számolhatunk minimum három kulccsal.
Ez négy zár esetén 12 kulcs.

Ezt le tudjuk redukálni kétféle módon.
Vagy azonos zárlatúvá tesszük és így egy kulcs működteti az össze zárat vagy főkulcs rendszerbe tesszük és megadjuk a jogosultságot egyes ajtózárak nyitására.
 
Természetesen azok számára is tudunk biztonságot nyújtani akik nem tudnak magas összeget szánni erre a területre de mindenképpen biztonságos életteret akarnak maguk köré alkalmazni egy minőségi zárbetét csere során.

Helyszíni szemlénk során minden lehetséges estre felkészítjük ügyfeleinket a problémák forrásáról, és rávilágítunk a biztonságuk hiányosságainak réseire.

Tanácsaink megfogadása, ajánlataink kivitelezése nagyban befolyásolja a lehetséges betörési kísérletek kimenetelét és annak visszaszorítását.
 
Egyszerű elhatározás kérdése volna csupán a biztonságos otthon kialakítása, amelyet kezdhetünk egy vagy akár több zárcsere folyamatával is, ám ha ez elmarad akkor csak saját magunkat hibáztathatjuk mert a saját biztonságunk nem ért annyit, hogy egy szakemberrel konzultálva kialakítsunk magunk köré egy élhetőbb biztonságos otthont.
 
Zár csere szolgáltatást Budapesten igényel? +36 70 2000 400

Zárcsere a mindenünk!
  

 • ZÁRCSERE
 • SPECIÁLIS 
 • FOGASKEREKES 
 • KÓDKÁRTYÁS 
 • HEVEDERZÁR
 • (Prezidium, Miskolci, Magzett, Bukovics, )
 • MŰANYAG AJTÓ 
 • (Kfw, Fuhr, Maco, G-u, Roto, Elzett, Multisoft,)
 • KÍNAI 
 • HISEC 
 • MŰANYAG
 • TŰKULCSOS 
 • POSTALÁDA
 • KERTKAPU
 • TÁROLÓ
 • AJTÓRÁCS 
 • TÖBB PONTON ZÁRODÓ 
 • CILINDER MŰKÖDTETÉSŰ 
 • FELHÚZÓ KILINCSES 
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE
 • (KESO, MAUER ,MOTTURA ,MUL-T-LOCK, DIERRE, ATRA, CISA,
 • CR T CAMBIO, VIRO, SAB, ISEO, CERUTTI, KALE, BEYLER, MCM, TESA) biztonsági ajtokban
  az év mindennapján kivitelezünk zárcserét és zárkódolást!

Spórolhatunk e zárcsere műveletén?

Termékeken lehet spórolni úgy ahogy meg is tesszük ezt minden nap bármerre is költjük el a pénzünket!
 
Újságokat böngészünk az élelmiszer piacán merre keressük az olcsóbb termékeket, az interneten böngészünk hol tudunk hozzájutni használt autógumi hoz, csoportokban próbálunk több hasznot tárolni a pénztárcánkban ha többet veszünk egy egy termékből.

És amikor eljön a bejárati ajtók zárcseréjének ideje akkor megvesszük a lehető legolcsóbb zárat abban bízva, hogy a fent leírtak alapján a többletünket megóvjuk!

Minek spórolunk ha utána tárva hagyott ajtót biztosítunk az illetéktelen behatolóknak és tálcán kínáljuk az értékeinket melyeket egy hosszabb időre visszatekintő spórolós életforma után tudtunk elérni?

Legtöbbször azt hangsúlyozom hogy nem lehet a lakásunk bejárati ajtóinak a zárbetét csere műveletén költséget csökkenteni hiszen ez a csökkenés a többszörösére rúghat egy betörés során!

Igen ám de itt még nincs vége a kiadásainknak hiszen mikor a biztosító lehúz a kifizetni való számla végösszegéből mert nem volt megfelelő a védelem akkor kapkodunk, hogy úristen milyen helyzetbe kerültünk.

Majd ebből a sötét alagútból kimászva megpróbáljuk minőségi termékekből helyreállítani az ajtón védelmi szintjét azért, hogy a következőkben ne lehessen könnyen hozzáférni
megtakarításainkhoz mindegy mekkora költségért.

Kérdem én akkor most spóroltunk?

Oda vannak hetek, hónapok, évek melyeket azért áldoztunk fel, hogy legyen később miből finanszírozni az élethelyzetünket!

Majd ez eltűnik és a többletkiadás mellett most már a legjobb zárbetét minőséget választjuk védelmünk oltárán!

De ez meg sem történ volna ha már felismerjük ezt a helyzetet és azt védjük a legjobban ami a mi megtakarításainkat védi az az a biztonsági bejárati ajtót 

Csak úgy lehet biztonsággal értéket őrizni a lakásunk területén ha megfelelő minőségű zárakkal szereljük fel a bejárati ajtónkat!

Olyan zárszerelő kivitelezésével, aki tapasztalt,
ismeri a gyártók termékeiben lévő óriási különbségeket, helyszíni megoldásai egyénre szabottak és minden igényt kimerítőek!

Zárszervizünk idestova húsz éve járja Budapest utcáit hol zárnyitás, hol zár csere, esetekben biztonsági zárak felszerelése kivitelezéssel óvja megrendelőink értékeit!

Ez idő alatt egyetlen áldozat nem ismert a betörés oltárán és a magas minőségi tényezők miatt a garanciális munkáink 0,01%

Bátran jelentjük ki, hogy munkáink után a betörők nem járnak vendégségbe!
 
Bejárati ajtó zárcsere Budapesten egy órán belül elérhető: +36 70 2000 400 

Budapesten megrendelt zárcsere általunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az
év legtöbb napján, hogy kényelmes minden igényt kielégítő otthont alakítsunk ki, kikapcsolódásunkat és pihenésünket szórakozásunkat ezen a területen tudjuk maximálisan ki élvezni.

A felhasználók a legkevésbé sincsenek tisztában azzal, hogy amikor a kulcsot rá fordították a zárra, vajon biztonságban vannak e a fentiekben felsorolt családtagok, élvezeti, szórakoztató cikkek az ingóságok és nem utolsó sorban az értékek.

Egy bejárati ajtó bezárásakor a kulcs minőségében rejlik a védelem! Mindegy mennyi és milyen pontokon zár az ajtó ha a zárbetét silány minőségű és nem áll ellen egyetlen külső behatásnak sem.

Segítségünk Budapesti kerületekben elérhető innovatív zárcsere szolgáltatásunkban merül ki, melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél!
 
Milyen védelemre van szükség?  
Mi segítünk a zárbetét csere tervezésében!

A legrövidebb úton úgy számolható ki, hogy milyen védelemre van szükség egyes otthonok területén ha számolunk!

Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni.
Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.

Amennyiben nincs biztosítása akkor teljes kár értéke az Ön vállát húzza!

Amikor van biztosítása de nem olvasta el az apró betűs szöveget a feltételeknél és az ajtózár nem felel meg az előírásoknak abban az esetben a kártérítés csekély maradhat!

Fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat!

Nézzünk a pozitív oldal mögé is!

Ha a biztonsági ajtó zárcsere kivitelezése pofi zárszerelő segítségével történik abban az esetben pontos méretezés, megfelelő minőségű zárbetét, és kiegészítésként akár hevederzár felszerelése is megtörténhet!

Ebben az esetben a bejárati ajtó védelme kiemelkedően magas minőségi termékekkel lesz kivitelezve, meghosszabbítva az ajtó nyitási idejét!

Ez az amit minden betörő utál!

Ha Ön hajlandó áldozni a biztonságáért akkor nem lehet betörés áldozata!
Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi!
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a zárástechnika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  
Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!
 
Keressen minket a zárcsere budapest árak felderítésével: +36702000400

Zárcsere házilag is elvégezhető

 
Bizonyára többféle képen megfogalmazhatók, csoportosíthatók azok a kondicionált zárbetét csere tevékenységek melyek a biztonságos otthon kialakítását értelmiségi munkává teszik.

Ezt a műveletet bárki elvégezheti a szomszédtól kezdve, a baráton keresztül átívelve a gondnokig mindenki esetekben saját magunk mi is.

Ám tisztában kell lennünk azzal a ténnyel is, hogy ezen munkálatok hiányosak!

Hiányosak mégpedig biztonságtechnikailag.

Melyik fent említett egyén ismeri jobban a zárak és a betörések világát egy zárszerelő vagy a szomszéd?

A felsorolásból az egyik segítségként tekint a munkára sokszor haszon nélkül, míg a zárszerviz munkatársa fizetést kap a minőségi munkáért cserébe!

Ezért amikor az ismerős kerül a biztonsági ajtó zárcsere megvalósítására megpróbál logikusan gondolkodni, hogy túl járjon az illetéktelen behatoló eszén ám kihagy nagyon sok sarkalatos zárástechnikai pontot!

Éppen ezek a hiányosságok vezetnek egy egy betöréshez.

Azt gondolják, hogy a piacon található termékek melyek silány minőségűek, ráadásul az áruk miatt kecsegtetőek bőven ellátják az értékeink védelmére kialakított feladatukat.
Ez nem így működik a való világban!

Minden esetben oda fognak betörni ahol ezek az eszközök megtalálhatóak, és ahol a biztonság fokozata alacsony!

Azért mert nem volt rá pénz, vagy nem volt hozzá szakember, vagy tapasztalat hiányában kevésbé valósult meg az érték védelem.

Egy olcsó zárcsere művelettől azt várjuk, hogy több évtizedig óvja ingóságunk, működtesse a bejárati ajtónkat, és magasan biztosítsa életterünket?
 
Kérem szépen ne gondolja senki, hogy ezeket a pontokat olcsón, és ezzel párhuzamosan biztonságosan ki lehet vitelezni!

Amennyiben Önnek fontos a biztonsága és értékei védelme kérjen segítséget zárszerelőinktől!

Várjuk hívását ha Budapesten zárcsere szükséges: +36702000400

Zárcsere alkalmazása

Mint minden esetben itt is érvényes a szlogen "alkalom szüli a tolvajt"
 
Az illetéktelen behatolók nem tudják mílyen és mennyi érték rejlik otthonunkban ezért oda fognak betörni ahol az a leg könyebben kivitelezhető!

Aligvárják ,hogy ön elhagya otthonát és a silány biztonságot nyújtó ajtón pár másod perc alatt hozzáférjenek értékeihez.
Indulás előtt szólunk a szomszédnak ,hogy ma nem leszünk itthon csak az este folyamán érkezünk, legyen szíves figyeljen oda minden tevékenységre ami nem megszokott a házban. 
 
Mit mondunk majd a szomszéd Marika néninek, hogy térítse meg a kárunkat mert nem figyelt éppen a betörésre?
 
Vagy a betörés után a fejünket verjük a falba verve űvöltünk, mert egy gyors fej számolás után kiderűl, hogy tizedébe került volna ha megóvjuk értékeinket zárbetét csere kivitelezésével mint a betörés után ősszeirt hiány?
 
 
Megjegyzem a biztosításra költött öt - tíz éves költségből, komplex védelem érhető el akár egy kertes háznál is amit a legnehezebb védeni!

Ráadásul az a védelem ügyfeleink biztonságát magasba emeli mert a fenti esetben egy kivonuló szolgálatnak kifizetett 120 hónapos futam idő után a szerződés felmondásakor a kábelektől kezdve a riasztó egységig mindent visz a cég aki a fent nevezet idő alatt szolgáltatott, míg a fejlesztések által beépített biztonságtechnikai és zárástechnikai egységek maradnak mert az ügyfeleink értékeit képviselik és biztonságát fokozzák.
 
Azt kérdezem miért kell megvárni a fent leírt eseményeket amikor van megoldás az összes ajtótípusra csak ezeket a megoldásokat nem látja a napi reklámokban, nem mondják el ötször egy reklámszünet alatt, nem beszélik be a felhasználóknak mint egy betegséget és utána meg megoldást kínálva gyógyszert nevében!
 
 
Zárbetét csere kivititelezése még ma? +36 70 2000 400
 

Zárcsere javaslatok


Ezért javasoljuk a biztonsági zárbetétek alkalmazását akár a legmagasabb  Mabisz fokozattal ellátott kód kártyás zárbetétet és több ponton záródó zártestet, hevederzár szerelés alkalmazását mint biztonságtechnikai eszközöket.
 
Zárcserék esetén minőségi zárak kerüljenek felhasználásra, hiszen az olcsó zárak roppant módon megnövelik a betörés esélyét!
 
Elég gyakori eset, hogy a takarékosság érdekében webshopon keresztül,ügynököktől vagy barkácsbolti eladó tól kerül megvásárlásra az olcsó esetekben alkalmatlan zár, hiszen az nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint a szaküzletekben kapható zárak, illetve csak a helyszínen döbbenünk rá, hogy nem tudja ellátni a feladatát mert nem kompatibilis az elöző zárbetéthez, zártesthez.
 
Az értékesítők havi fizetése azon alapul melyik terméket részesítik előnyben, azzal az elvárással szemben amit nem is lát a bolti az eladó hiszen a pult mögül probál egy olyan ajtóhoz zárástechnikai terméket értékesíteni amit nem lát át  mert a helyszín ad lehetőséget a biztonság kialakítására.
 
Ne higgyenek a a vásárlói értékesítnek hiszen ezek időzített, generált reklámok melynek több célja lehet például árúkészlet kisöprés, esetekben célzott árú értékesítése, de nem célja az ügyfél mindenkori biztonsága!
 
Érdemes tudni, hogy az olcsó zárak minden esetben biztonsági rést 
jelentenek a pajzson.
 
Amikor a beépítésre kerülő zár nagyon kiemelkedően olcsó, és nem zárcsere kivitelezést végző szakembertől kerül beszerzésre, akkor az általában nem felel meg az alapvető biztonsági kívánalmaknak, és a nyílászáró, általában a bejárati ajtó nagyon könnyen nyithatóvá válik kulcsnélkül, zárfésüléssel, zártöréssel, maghúzással, illetéktelen kulcs másolásával.

Erre a legjobb példa az úgynevezett Kínai biztonsági ajtók melyeknek van Mabisz minősítése ami három perc, viszont a külső dizájn és a termék alacsony ára miatt elterjedt hazánkban, de legalább ilyen gyorsasággal terjed a kulcs nélküli nyitása is.
 
Rohanó világunkban mikor az ember többet dolgozik mint pihen, mindennapos dolog lecserélni, modernizálni a lakásunk védelmében beépített zárszerkezeteket, hogy értékeinket és szeretteinket biztonságban tudhassuk.
 
 
Budapest lakói abban a tévhitben élnek, hogy egy betörés nem történhet meg mert több zárral rendelkezik a bejárati ajtó, mert a szomszéd mindíg otthon tartózkodik, mert nincs semmilyen érték amit el tuljdonitanának.
Sajnos a tények mást mutatatnak.
 

Zárcsere helyszíni munkálatok 

 
Legyen szó a bejárati illetve szoba ,tároló ,kertkapú zárcseréjéről minden esetben a helyszínen megoldható feladatok köré sorolható.
 
Hiba forrásai lehetnek az alábbi problémák:
 
 • Nem mükődik a zárbetét
 • Ellopták kulcsait
 • Nem lehet a kulcsot bele illeszteni a zárba kivül/belül
 • Kulcsok illetéktelen személyek kezébe kerülése
 • Ingatlanból való másik,harmadik fél kizárása
 • Betörés,Betörésvédelem
   
Ezek az akut problámák adnak okot a zárcsere műveletére melyet az év minden napján 24 órában képesek vagyunk orvosolni. 

Pontos címre érkezés Budapest területén esetekben 60 perc alatt lehetséges tehát egy órán belül már nyugodtak lehetünk az ajtónk biztonságos mükődésében.
Termékeink az alacsony kategoríától ívelően a magas minősítésig megtalálható szerviz autóinkban, a technika haladásával párhuzamosan. 
Ügyfelünk biztos lehet benne, hogy megtalálja a pénztárcája és értékei védelmében a legmegfelelőbb zárástechnikát szortimentünkben amelyet lassan tizenöt éve emelünk magasabb szintre.
 Fent említett zárástechnikai eszközökre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet szerviz szolgálattal támasztunk alá.
 

Zárcsere művelete sajátos logikát követel meg!

Ismerni kell az ellenfek ebben az esetben az illetéktelen behatolók és betörök szokásait, tevékénységeit és nem utolsó sorban a gondolkodásuk menetét!
Csak abban az esetben védhető, alakítható ki biztonságos otthon ha ezen feltételek tudatában cselekszünk!

Eredményeket akarunk elérni a zárak cseréje terén,és nem elméleteket alkotni arról hogy mikor, milyen módon kinek a keze által kerültek kiszolgáltatott helyzetbe értékei. 
Igyekszünk erre a szegmensre nyomást gyakorolni a legmagasabb tapasztalatunkat adni a mindennapok változó körülményeihez.
 
Legyen a biztonság a közös szenvedélyünk!
 

Zárcsere mínősége

Zárcsere olyan folyamat, melyet nagyon sok ember képes elvégezni, de a szakértői zárszerelés minden esetben sokkal biztonságosabb, még ha az nem is látszik kívülről.
 
Házilag végzett zárbetét csere nem csupán egy szakember számára látható, hanem azok számára is, akik szintén jártasak a zárszerelésben, csak éppen a zárnyitás a specialitásuk, ők az illetéktelen behatolók.
Betörés elkerülése végett a minőségi zárcsere akkor tökéletes, ha a zárbetét is jó minőségű, valamint a beépítés is szakértelemmel van elvégezve!
 
Fent nevezett biztonságtechnikai szerkezetek olyan magas fokú védelemmel vannak ellátva mint:
 • letapogatás
 • elleni védelem
 • felfúrás
 • savazás
 • másolás ,és nem utlsó sorban törés elleni védelem amelyek nagyban befolyásolják az értékeink illetve biztonságunk védelmét!

Zárcsere műveleténél ezeket a sarkalatos pontokat kell figyelmbe venni!
 
Nyilvánvaló hogy maga a zárbetét nem tudja megvédeni önnáloan az
értékeket így komplex egységet kell alkotni a többi védelemre szolgáló eszközök segítségével.
 
Általában a betörések mindig szemrevételezéssel történnek.
Betörők felmérik a helyzetet, melyik bejárati nyílászáró nyitható a legkönnyebben!
Nyilvánvaló ha az ajtója nem tud ellenállni a külső hatásoknak hamar be lehet jutni az otthonába, ezzel veszélybe sodorva szeretteit és értékeit.
 
Felmérések szerint a betörők nagyon leleményesek, amit el akarnak vinni, azt úgy gondolják képesek is megszerezni, ám ehez elsősorban olyan lakásokat szemelnek ki, ahova könnyű bejutni.
Itt jegyezném még meg nem utolsó sorban, hogy a betörők úgyan úgy dolgoznak minden nap mint akár önök vagy én és kár azt gondolnunk ,hogy eszetlenűl vagy nem meggondoltan cselekednek.
 
Nap mint nap tovább és tovább fejlődnek a saját munkájukban előre látóbban
mint ahogyan azt gondolnánk. 
Évente közel 55.000 betörésben, tizenkilenc milliárd forintot zsákmányolnak a betörők Magyarországon!
97 ügyből csak tízennégyet old meg a rendőrség, és az ellopott értékeknek
még a két százalékát sem találják meg a hozzáértő szervek. 
 
Pedig a betörők nem vagy kevésbé dörzsöltek! 

80 százalékuk a csavarhúzós ,befeszítős, ajtóberúgós módszert alkalmazza! 
Riasztók kikapcsolásával sem sokat foglalkoznak, az azzal védett lakásokban egyszerűen csak gyorsan, élesítési időn belül dolgoznak a kivonuló szolgálatok kiérkezése előtt.
 
Ezt az időt kell meghosszabbítanunk különböző biztonságtechnikai eszközök segítségével, hogy több betörőt távol tartsunk értékeinktől.
 
Nem csak a teljes bejárati ajtók cseréje nyújthat biztonságot értékeink és szeretteink számára, lehetöség van biztonságtechnikai fejlesztésekre ehhez nagyban hozzá járul a elektronikus és a mechanikus projektek keveredése.
Elmondhatjuk, hogy ma már nincs lehetetlen csakis az ügyfél szabhat határt a biztonsági szempontok kivitelezésében! 
 
 
Minőségi zárcsere a kérdés? +36 70 2000 400 

Zárcsere szolgáltatásunk

Teljesen kimeríti a zárástechnika és a biztonságtechnika terén alkalmazható védelmi egységeit illetve a napi munkáinkból adódóan alkalmazzuk a régi és
új védelmi egységek telepítését a rosszakarók távol tartása végett.

Egy lakás biztonságtechnikai és zárástechnikai szintje a zárcsere szolgáltatások minőségétől függ!
 
Ügyfeleink általában 90% ban megfogadják tanácsainkat melyből akár a felét azonnal alkalmazzák is!
Betörések 90%  ban a legrosszabb biztonságtechnika és zárástechnikával ellátott lakás ajtókon történik mely szemrevételezéskor kiderül.
 
Ha ezen a sarkalatos pontokon változtatunk megnyújtva a bejárat nyitás idejét a
betörés nem jön létre!
Szolgálati gépjárműveink 95% felszereltséggel állnak rendelkezésre így időt és többlet költséget generálva az ügyfeleink részére hiszen nem kell megrendelni egy egy terméket mely idő igényes és plusz költségeket tartalmaz.
 
Helyszínen tudjuk pótolni a legkisebb alkatrésztől kezdve az összetett biztonsági ajtó zárak alkatrészeinek fő egységeit.
bármelyik típusú hagyományos bejárati ajtót meg lehet erősíteni akár zárcserével, akár különböző biztonságtechnikai eszköz használatával mint:

 • Hevederzár szerelés
 • Több ponton záródó zártest,
 • Biztonsági ajtó,
 • Biztonsági rács szerkezet,
 • Cilinder védő pajzs,
 • Tőrés védők,
 • Biztonsági zártestek,
 • Biztonsági zárbetétek alkalmazásával.

Zárcsere Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel,garanciával
Non stop.
 

Zárcsere  Budapest és vonzás kerületeiben Non-Stop

 
Lehet szó lakóházról, társas házról, irodáról, nyaralóról, tárolóról,  garázsról, a zárcsere jelentősége nagyon fontos tényező!
Az értékek védelme és a biztonság fokának szempontjából elkerülhetetlen a profi zárcsere jelentősége. 
Ajtók és Ablakoknak biztonságtechnika szempontból két fontos tényezője van. 
Az első hogy milyen alapanyagok készítik a nyílászárókat , a második tényező a zárszerkezet minősége.
 
Ez a kettő tényező akadályozhatja meg, hogy a lakásunkba betudnak-e jutni az illetéktelenek és értékeinkhez hozzáférnek e vagy sem. 
 
Sok esetben a régi avult zárak, zár szerkezetek nem képesek megfelelően védeni értékeinket és szeretteink, ezért frissíteni kell vagy legalábbis kombinálni kell a védelmet egy vagy akár több pontos zárási pontokkal, magasabb minőséggel, kiváló biztonságtechnikával, és zárástechnikával mely hosszú időn keresztül távol tudja tartani az illetéktelen behatolókat.
 
Nyilván való hogy ha az ajtó és a zárak szerkezetei ellenállóbak és több is található az értékeinket védő bejárati ajtón akkor több idő kell az ajtó illetve a zárak nyitásához, ez az ami elriaszthatja az  Illetéktelen behatolóinkat!

Ezért tartjuk fontosnak a zárcsere szolgáltatás minőségét ugyan is nem más múlik rajta mint az összes értékünk védelme és családunk szférájának minősége.
 
Zárcsere esetén van olyan akut eset amikor egy zárbetét már elöregedett, általában akad szorul benne a kulcs nyitáskor és záráskor előfordul, hogy
már a kulcs sem megy bele a zárba bele kell erőltetni. 
 
Abban biztosak lehetünk ,hogy egyszerűen ki már nem tudjuk húzni csak ha beletörik ,vagy a rotorral együtt jön ki a zárbetétből a kulcs.
 
Mégis az ügyfeleink mondhatni többsége mind addig vár és nem veszi igénybe zárcsere szakembereink segítségét, amíg teljesen zárhatatlanná vagy nyithatatlanná nem válik az értékeket védő bejárati ajtó, pedig zárcsere és zárszerviz szolgálatunk folyamatosan rendelkezésére áll Budapest lakosságnak az év minden napján!
 
Zárcsere  és zárjavítás szolgáltatás a  fő profilunk, zárszereléssel kapcsolatos problémáikat 1 órán belül megoldjuk a nap bármely szakában!
 
Rejtett költségek és kiszállási díj  nélkül fix árakon dolgozunk hétvégén is! 
Zárcsere szolgáltatást ajánlunk nem egy életre hanem élet helyzetekre!
Ám ha megrendelte a munkát illetve elfogadta a tájékoztató jellegű árajánlatot és útközben mégis lemondja a munkát, abban az esetben 5.000 Ft +áfa díjat számlázunk ki. 
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja!
 
 ZÁRCSERE EGY ÓRÁN BELÜL ELÉRHETŐ!
 
 
 
 Képek :
 
 Zárcsere I-XXIII.kerület
 
 
ZÁRCSERE SZOLGÁLTATÁSOK PEST MEGYE TERÜLETÉN:

Budakalász , Budakeszi, Csömör,Dunaharaszti, Dunavarsány, Dunakeszi,  Érd,Fót, Gödöllő,Gyál, Gyömrő,  Halásztelek, Kistarcsa, Maglód,Nagykovácsi,  Nagytarcsa, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár ,  Szentendre, Szigetszentmiklós, Taksony, Üllő, Üröm, Vecsés
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42