Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Többpontos zárak szerelése Budapest területén.

Felgyorsult világunkban nehéz követni a több ponton záródó ajtók alkatrész ellátását mely nagyban befolyásolja a pótolhatóság és a javíthatóság feltételeit.
 
Általában Műanyag szerkezetű és fa szerkezetű ajtókban található mely minden esetben a kilincs felhúzásával reteszeli az ajtónkat a tokban, és a zárbetéttel zárt állapotban tartja a többpontos rudazatot.
 

Többponton záródó ajtó jellemzői

Rudazataik lehetnek három illetve őt ponton záródó ,núttal esetenként tüskével ellátott záró darabokkal.
 
A gyártók termékei minden esetben zárt zárdobozban található alkatrészek, fogaskerekek és rúgók , rudak végzik a zárást.
 
Arra volt már példa ,hogy a zártest helye a gyártósoron kimarva maradék fa forgáccsal van telítve így a dobozban az alkatrészek mozgását gátolva nehezen működtethető a kilincs és zárás is akadóan működik.
 

Ajtó problémák - megoldások

Sok esetben akkor keresnek meg ügyfeleink mikor az akut probléma megoldhatatlan bár minden ilyen problémának vannak előjelei.
 
Többször fordul elő munkáink során ,hogy megkeresésünkkor ügyfeleink tájékoztatnak minket a probléma forrásáról, nehéz felhúzható kilincs, akadó szoruló zárbetét a reteszelésnél, a vízszintes síktól eltérő kilincs állás stb.
 
A fent leírt problémák minden esete megfelelő időben javítható, beállítás és a tok oldalon lévő fogadok beállítása megfelelő művelet esetén probléma mentes működésbe hozza többpontos zárak működését.
 
Természetesen vannak olyan helyzetek mikor ezek a művelet nem hoznak megfelelő eredményt ilyen esetekben alkalmazzunk a több ponton záródó ajtók zárcsere szolgáltatást.
 

Termékek szortimentejei

Skála nagyon széles, a piacon lévő többpontos zárak alkatrészei nem pótolhatóak nincs külön rúgó,nincs forgalomban kilincs nyelv, vagy fogaskerék mely a rudazatot hajtja, ezért minden esetben zárcsere a megoldás.
 
Bonyolultabb felhúzó kilincses zárak szerkezete esetekben akár harminc - hetven apró fémalkatrész mozdul meg egyszerre beindítva a rudazat működését.
 
Ha egy család négy tagja ötször használja a többpontos ajtó zárat az napi húsz zárás, ez egy évre  kivetítve  7.300 zárás.
 
Ha tíz éve használjuk a zárat az 73.000 zárást tesz ki, ha feltesszük a kérdést miért romlik el egy egy több pontos zár akkor kimerítő választ kapunk rá a fentiek figyelembe vételekor.
 
Mai munkánk során egy cilinder működtetésű ajtó zárja romlott el mégpedig azért mert a rudazata nem tudott a tokban mozogni így a zártest dobozában az egyik fogaskerékről letört két fog, és a fogaskereket rögzítő tüske letört a dobozról.
 
Kiérkezésünkkor  az ajtó működés képtelennek bizonyult de a fő zár dobozának bontása után rögzítésre került a fogaskerék.
 
Igen ám de mivel gombos szerelésű kilincs volt hozzáadva a biztonsághoz ezért nem húzta vissza a kilincs nyelvét csak félig ezáltal az ajtó nem nyitható.

Többpontos ajtó zárcsere a megoldás persze ha pótolható vagy cserélhető mert sok esetben a külföldi gyártótól csak több hétre akár hónapokra vállalják a beszerzést.
 
Ebben az esetben is 12 hét lett volna a rendelési idő átalakítás nélkül de nyilván ez nem járható út mert az ajtó zárható addig.
 
Többpontos zárak cseréjére és átalakítására szakosodott szolgálatunk egy órán belül pótolta a rossz zárat némi átalakítással is de nem 2 hónapra vállalva.
 
Az ajtó élében kialakított zár tokban átalakítást hajtottunk végre melyet a több ponton záródó zártest előlapja eltakar ezért nem látható a beavatkozás.
 
A tok oldalán némi alakítás után a nyelvek és rudazatok is helyükre záródtak így rögzítve az ajtót a tokban.
 
Persze a köszönet nem maradt el ügyfelünk részéről.
 
Minden több ponton záródó ajtó problémára van megoldásunk és ha lehet a javítástól és beállításon keresztül csak a legvégső esetben cseréljük ki a zárakat.

Többpontos zárcsere áltaunk nyújtott előnyei
 

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!

Többpontos ajtózárak fajtái

PAVO

VORNE

G - U

MACO

ELZETT

ROTO

FHUR

KFW

S.A.B

MULTISOFT
 

A fent nevezett termékek minden esetben gyártói garancia vállalásával kerül tovább az ügyfeleink részére mely 12 hónap.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján 24 órában

Tevékenységeink

KILINCSMŰKÖDTETÉSŰ ZÁR

KILINCSMŰKÖDTETÉSŰ ZÁRCSERE

CILINDERMŰKÖDTETÉSŰ ZÁR

CILINDERMŰKÖDTETÉSŰ ZÁRCSERE 

TÖBB PONTON ZÁRÓ AJTÓ ZÁRCSERE

TÖBB PONTOS ZÁRAK CSERÉJE 

TÖBB PONTOS ZÁR


Képek


 
Cilinder működtetésű ajtó zárcsere Cilinder működésű zár kilincs működtetésű zárkilincs működtetésű zár
kilincs működtetésű zár  Cilinder működtetésű zár

Video

Képek

Kilincs működtetésű zárcsere
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -