Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárcsere árak egyedi díjszabása

Szolgáltatásaink széles kőre nem teszi lehetővé és átláthatóvá a zárcsere szegmenseinek pontosan meghatározható értékét.  Az esetek többségében ügyfeleink pontos árajánlatot kérnek telefonon! Bekötött szemmel próbáljuk rávezetni az érdeklődőinket, hogy milyen típusú zárat, zárbetétet, zártest kell cserélni illetve mi a célja a zárcsere műveletének. 

Zárcsere árak normál zárbetét alkalmazása esetén

Meg kell határoznunk milyen céllal akarunk zárat cserélni, ugyanis nem minden esetben beszélhetünk a zárak cseréjéről. Egy kulcs elhagyás esetében a művelet egyszerű mert nem romlásból adódóan kell elvégezni a feladatot. Adott eseteben a zárcsere folyamata függ az ajtó szerkezetétől, típusától, vastagságától, és az ügyfél által támasztott biztonságtechnikai követelményektől. Milyen értékeket szeretne megvédeni, milyen lehetséges kimenetelek azok amelyekkel szembe szeretnénk állítani a bejárati ajtónk védelmét. Tulajdonos váltásnál hasonló képen kell eljárnunk hiszen ebben az esetben is értékvédelemről beszélünk. Egy silány minőségű zárbetéttel és szerkezetében kevésbé ellenálló ajtó esetében nem lehet beszélni biztonságos zárás módról. Sokan gondolják az ügyfelek körében, hogy egy munkadíjjal összekötött 10.000 ft+ áfa költségű zárcsere már egész életükre megfelelő működést és annál magasabb biztonságot fog nyújtani. Ezeket a felhőket szeretném eloszlatni és ezért minden esetben a zárcsere munkálatainknál rá világítunk az otthona biztonságtechnikai réseire és a helyszínen adunk személyre szabott árajánlatot. Ám kiinduló pontként még is fel állítottunk egy lehetséges zárcsere árainak meghatározó kezdővonalat amely 12.900 Ft költséget tartalmaz magában. Ebben az esetben egy normál bejárati ajtó zárcsere munkadíja és a normál minőségű zárbetét található az árajánlatban. A gyártók 5 mm ként változtatják meg termékeik árát ezért azt mi is követjük. Így egy vastagabb műanyag ajtó esetében amely a normál ajtóvastagság akár majdnem kétszerese is lehet az árajánlat 18.500 Ft ig terjedhet.

Zárcsere árak minőségi zárbetétek esetében

A kiinduló pont ugyan az mint a normál ajtók esetében "mit akarunk megvédeni" Ha ez megvan akkor aszerint kell kialakítanunk a biztonságtechnika vonalát. Egy Mabisz minősített termékek esetében melyben sok gyártó megtalálható úgy mint a Keso, Mauer, Mottura, Cisa, MuL-T-Lock, Tokoz, és sorolhatnám még a jobbnál jobb zárbetétek szegmenseit de nem teszem mert ezek biztonságtechnikai tulajdonságai magukért beszélnek és letölthetőek az internet platformjáról így árulkodjanak a műszaki adatok ott. A fent megjelölt termékek finom nyitás, zártörés, savazás, másolás és törés elleni védelemmel vannak ellátva. Természetesen nem azt állítom ezzel, hogy az ajtó nyithatatlanná válik, hiszen tudjuk hogy nincs olyan zár amelyet egy bizonyos idő múlva a megadott precíziós szerszámok segítségével ne lehetne kinyitni. De azt biztosan ki merem jelenteni, hogy a normál zárbetétekhez képest ezek a minősített termékek kétszer akár háromszor nagyobb ideig tartják távol a behatolás bármely próbálkozását mint a gyengébb olcsó palettában található zárak.

Itt szeretném felhívni az ügyfelek figyelmét, hogy a piacon megtalálható egy két zárcsere műveletével foglalkozó cég által forgalmazott zárbetét család is melyeket Mabisz minősített záraknak adnak el de Magyarországon nem végeztették el a tanúsítványt hozzá. Ugyan úgy Kínából származnak e termékek az áraikat felhúzták a Mabisz minőségű zárbetétek mellé mely által a felhasználó azt gondolhatja, hogy ellenörzött terméket vásárol.  Nem beszélve az ár/érték arányáról. Azt a különbséget amely a beszerzési ár és az értékesítési ár között van az Önök által kihívott szakember teszi zsebre. Kulcsaikat kizárólag csak ők tudják másolni állítják de az Aliexpressen vagy Made in China oldalon bármelyikőnk rendelhet termékeket.

  • Kizárólagos kulcsmásolás? 
  • Jó ez nekünk? 
  • Mi van ha egy év múlva megszűnik a cég a kulcsmásolóval együtt? 
  • Mit teszünk? 

Zárcsere árak után nézünk megint csak már duplán megfizetve azt. Visszatérve az árakra a minőségi osztályban a Mabisz 5 kategória a követelmény ezeket a specifikációkat a fent felsorolt termékek kimerítik. Ezekből kiindulva normál méretű ajtó esetében a zárcsere ára 19.800 Ft. A két árajánlat között nincs óriási különbség amit ne lehetne megfizetni nem milliós tételről beszélünk. Pár ezer forintért megkaphatja a minősített zárbetétet a minőséget kizáróval szemben ezzel párhuzamosan egy hosszabb élettartamra és kezelhetősséggel is számolhat aműködtetése során.
 
 

Zárcsere árak biztonsági ajtók esetében

Az új építésű lakóparkok elterjedésével és az ajtógyártók folyamatos harcával elérkeztünk egy olyan zár családig melynek a működtetése tollas, széf kulccsal történik. Ebben a kategóriában szintén több gyártó vesz részt, termékeik a kódolható változattól indulva a chipes szerkezetig bezárólag fel lelhető. Az ajtó zárcsere árának meghatározása egyedi hiszen függ az ajtó kialakításától mely a szigetelt  változattól az üvegezett,  kazettázott típusig megtalálható.
Esetekben  nem kizárt az sem hogy hegesztési eljárással kötik össze a többpontos zárást végző rudazatokat melyek szintén ilyen eljárással cserélhetőek. Ebben az esetben is megpróbálok egyfajta kiinduló pontot adni ügyfeleinknek ami 50.000 Ft. Ebben szintén megtalálható a termék ára és a munkadíj. Természetesen kiszállási díjat nem számítunk továbbra sem fel abban az esetben ha munkát is mi végezzük.
 
 

Miért bizza ránk a zárcsere feladatát

Tevékenységünk során nem volt még olyan kiajánlott munka amelynek ne tettünk volna eleget akár a helyszínen illetve ha az ügyfél és a  munka folyamatok megkívánják úgy mint az azonos zárlatú főkulcsos rendszerek esetében műhelyi majd helyszíni munkavégzéssel. Nem volt ezalatt az idő alatt olyan termék vagy alkatrész melyek helyettesíthetősége gondot jelentett a munkavégzés során.

A fent megnevezett gyártók termékpalettája rendelkezésre áll a helyszínen kivéve a Kínai és csak kizárólagos másolással ellátott zárbetétek. Így Ön egy mozgó biztonságtechnikai üzlettel találkozhat a helyszínen melynek vezetőjétől a biztonság és a zárástechnika legújabb és legfejlettebb technológia és felhasználási változatáról kaphat előadást. Minden termékünk Mabisz minősítéssel rendelkezik melyeknek tartalmát az internet igénybevételével le lehet tölteni. Kivéve a normál zárbetétek és a Kínai zárbetétek melyek a felsorolásban megtalálhatóak.
Ezen felül minden általunk beszerelt termékre gyártói 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá az év minden napján.
Mi vagyunk a nyugalom és biztonság kulcsa! Hívjon hogy jól záródjon a napja!

Zárcsere áraink helyszíni változtatását fenntarjuk
06 70 2000 400 
 
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -