06-70-2000-400

Zárbetét csere

Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárbetét csere

Amikor zárbetét cseréről beszélünk ügyfeleinkkel,sokan összetévesztik az ajtó zárását müködtető szerkezeteivel.
 
Zárbetét cserénél ugyanis magát a kulcsot és annak megfelelő egységét értjük amiben semmilyen más záráshoz tartozó eszköz nem fér bele.
 
Megkeresésünkor a legfontosabb tényezőnek tartjuk,hogy ügyfeleink segítségével rávilágítsunk a bejárati ajtó mükődésére,illetve fontos az ár érték arányában az ajtó vastagságára.
 

Bejárati ajtó tipúsai

Minden bejárati ajtó rendelkezik zárbetéttel hiszen ez a szerkezet a mozgató rugója a zárásnak és nem utolsó sorban a zárestet nyelvének reteszelésére szolgál.
 
Bejárati ajtók főbb típusai lehetnek felhúzókilincses ajtó ,több ponton záródó ajtó ,fa ajtó,fém ajtó,műanyag ajtó,biztonsági ajtó,Kínai ajtó,Hisec ajtó,Mul-T-Lock ajtó.

Ez utóbbi fogaskerék működtetésű ajtó itt egy szak avatott ügyfél sem tudja körbeírni az ajtó tulajdonságait. 
 
Számtalanszor kérdezik ügyfelink meg a telefonban,hogy nem mindegy melyik szerkezetet kell cserélni?
 
Válaszunk minden esetben az,hogy nem! Gondoljunk bele nem mindegy még munka időben sem egy zárbetét csere és egy több ponton záródó ajtó zártest cseréje,melyhez hatalmas tapasztalat és jó szerszámozottság kell.
 
Míg egy zárbetét csere munka ideje maximum tíz perc addig az előbb felsorolt folyamatok akár a Murphy közben járásával lehet egy órán túli munkavégzés is. Nem beszélve a két szerkezet ár,érték különbségét megemlítve.
 
Utolsó sorban pedig még egy nagyon fontos tényező a zárbetét cserével kapcsolatban az pedig a zárbetét mérete és minősége.
 
Nem hanyagolható el a méretbeli különbség,itt a gyártó is a ki induló méret után ami6 cm,öt milliméterenként szablya meg a zárbetétek értékbeli különbségét és a fogaskerekes zárakhoz a fogas kerék is külön árat képvisel.
 

Zárbetét csere lehetséges okai

 
 
Élethelyzetek és a napi teendők fergeteges váltakozása,kavarodása nem ujj keletű számunkra,gondolom ezzel ügyfeleink is egyet értenek.
 
Ezek a helyzetek nem válogatnak senkivel,esetekben elhagyott kulcs csomó miatt kényszerülünk zárbetét cserére,találkoztunk olyan esettel is ahol a posta ládában hagyott kulcsot tüntették el ismeretlenek emiatt azonnal szükséges a zárbetét cseréje.
 
Megejthetjük továbbá az akut és vész helyzeteket mikor elhasználódás miatt kell cselekedni vagy egy lakáson belüli rosszullét miatti ajtónyitás után kell zárat cserélni.
 
Mindenki a sajátos módján értelmezheti a fent leírtakat egy biztos,zárbetétre és annak cseréjére a nap bármely szakaszában szükségünk lehet.

Zárbetét csere szolgáltatásaink 

Átfogó szolgáltatást nyújtunk Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel melyet 12 hónapos garancia vállalásával támasztunk alá.
 
Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül végezzük munkáink legyen szó éjszakai illetve ünnepnapi megkeresésről.
 
Szerviz autóink a legmagasabb felkészültséggel elégítik ki ügyfeleink kimeríthetetlen kéréseit a helyszínen. Nem kell várni órákat esetekben napokat egy egy komolyabb gyártó által preferált termék beszerzésére,mi a helyszínen megoldjuk minden egyes zár problémáját.
 
Legyen szó zárbetét cseréről munkatársaink öt féle termék paletta gyártó szortimentjét tudják csatasorba állítani az Önök védelme érdekében.

Továbbá a zártestek és bevéső zárak,több ponton záródó zárak,felhúzó kilincses zárak, tollas kulcsos zártestek is a helyszínen állnak rendelkezésre a biztonságos otthon kialakításához. 

Az év minden napján igénybe vehető szolgáltatásaink

  • Zárbetét csere
  • Biztonsági zárbetét csere
  • Zárbetét csere éjjel
  • Zárbetét csere azonnal
  • Zárbetét csere non stop
  • Zárbetét csere garanciával

Galéria

Zárbetét cseréje
 
zárbetétek cseréje
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -