Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Mottura zárak cseréje egy órán belül garanciával Önnél.

Mottura zárcsere alatt Olasz gyártmányú termékről és magas biztonságtechnikával ellátott zárszerkezetekről beszélünk melyek lehetnek tollas kulccsal működtethető illetve cilinder betétes változatuak.
 
Általában három irányú reteszelést végez a fő zártest, sok esetben a kisegítő felső zárak is három irányú mozgást végeznek ám ár érték arányuk eltérhet egymástól.

MOTTURA ZÁRCSERE ÁR

Egy Mottura zárcsere árajánlatot képezni elég nehéz. Mondom ezt úgy, hogy versenytársaink megpróbáltak többféle képen is szabott határok keretein belül dolgozni, árajánlatot biztosítani ügyfeleik számára ám megkereséseink pont ebből az okból szöktek magasabbra.
Amikor zárcseréről beszélünk akkor nem zárbetéttel kell dolgoznunk ahol egy csavar ki és behajtása után már el is végeztük a piszkos munkát ezzel szemben az ajtó közepén található Mottura termék lehet hegesztési eljárással rögzítve, szegecselve, sok esetben talpas rugós rögzítéssel.
A rudazat mozgatásának kialakítása szintén lehet hegesztéssel megoldott. ezekben az esetekben a munka időiigényesebb ezért magasabb munkadíjra lehet számolni. Ezért arra kérjük ügyfeleink többségét az első telefonos kapcsolat tartás során, hogy a saját érdekében is de fotó alapján némi telefonos felvilágosítással sokkal pontosabb árképzést lehet találni erre a feladatra mintha rábökjük, hogy ez a munka 50.000 forint lesz és munka végzése során derül ki, hogy még ez meg az nem lett felszámolva így már is az olcsóból lesz a legdrágább! Szerintem senki nincs olyan gazdag, hogy olcsó munkát vegyen magának drágán! Ha Mottura zárcsere, zárszerviz, zárkódolás a kérdés keressen minket e- mailban vagy telefon. +36 70 2000 400
 

Mottura zárak müködése és felhasználási területei

Felhasználási területei inkább Mottura páncélajtókban esetenként Mottura biztonsági ajtórács ban alkalmazzák.
 
A páncélajtók esetében a külső dísz burkolat mögött egy teljes lemez védi a zártestet melyet egy mangán ötvözetű lappal takarnak el a felfúrás ellen.
 
Különböző csatornákon megtalálható a Mottura zár kulcs nélküli nyitása videó felvétel alátámasztva amelyet úgynevezett  Lock pick művelettel nyitnak ki.
 
Ezen felvételek hamisságát nem de azt mindenképpen állítom,hogy tíz éves működésem során nem találkoztam még ilyen módszerrel aktivált zárral.
 
Tevékenységünk során találkoztunk már olyan esetekkel mikor a kilincs helyett gomb került az ajtó külső oldalára,az ügyfelünk behúzta az ajtót abban hit ben élve ,hogy az zárva van és sajnos betörtek az ajtón egy műanyag lap használatával.
 
Minden biztonságtechnikai egység akár az ajtó is csak akkor véd ha a teljes zárást alkalmazzuk tehát négyszeri kulcs elforgatással reteszeljük az ajtót a tokba.

Mottura ajtó nyitás lehetséges változata

Következő ügyfelünk négyszer reteszelte a Mottura biztonsági ajtóját de kulcsot belülről benne hagyta a zárban,gondolta így nagyobb biztonságot érhet el de az ördög nem alszik és a betörők az ajtón kívülről elforgatták a zárban lévő kulcsot ezáltal felkínálkozott tálcán az érték és biztonság.
 
Ha az ajtót reteszeljük négyre és a kulcsot kivesszük a Mottura zár -ból biztosak lehetünk benne,hogy hang és szerszám nélkül senki nem tudja kinyitni,a fent leírt folyamatok mindegyike véletlen és ahogy a mondás is leírja "alkalom szüli a tolvajt"
 
Minden esetben sajnos a mi hanyagságunk és tudatlanságunk okozza a Mottura ajtók nyithatóságát akár kulccsal akár kulcs nélküli nyitásról beszélünk.
 
Kijelenthetjük ,hogy a zárástechnika piacán kiemelkedő biztonságot nyújtó termekről beszélünk melynek a nyitási ideje a Mabisz által meghatározott harminc perc.
 

Mottura zárak változatai

 
Mottura zárcserénél a zártestek kódolható változatban is széleskörűen elterjedtek hazánkban így a műveletnél nem szükséges az ajtót megbontani mert a kilincs alatt található lamella sor cserélhető, ezáltal kizárva a régi kulcs használóit.
 
Különböző termékek egységei minden esetben a védelemre összpontosítanak szerkezetében a védelem a szempont.
Magyarországon kevés  az Olasz országból importált gyári Mottura páncélajtó, általában nagyobb cégek készítenek ilyen típusú zárral ellátott ajtókat melyek lehetnek felső kisegítő Mottura zárral szerelt illetve az alsó fő Mottura zárral szerelt páncél ajtók.
 
Többnyire a fő záras szerkezetű ajtót favorizálják a gyártók de sok esetben mint a mai is találkozunk olyan Mottura páncélajtókkal melyben alul cilinder betét van a felső Mottura kisegítő zár pedig háromirányú reteszelést végez.
 

Kis Mottura

Mottura 702 zár volt beépítve a páncélajtóba és a kiszerelésekor látszott ,hogy házgyári ajtóról beszélünk. Szerencsére nem ez volt az első munkám első ránézésre tudtam a zárcsere kimenetelét.
 
A régi zártest dobozából kipakoltam a lamella sorokat majd eljutottam a házilag készített retesz hez melyet úgyszintén áthelyeztem a régi zár dobozába csak már az új lamella sorral párosítva ezáltal kizárva a régi kulcs használóit.
 
Hozzáteszem azért volt szükség a cserére mert a néni kórházban van és a szekrényből ellopták a a táskáját benne kulcsokkal és címmel együtt mindent.
 
Ügyfelünk gyorsaságra buzdított de sajnos kiérkezésünkkor már megelőztek a betörők.
 

Mottura Zárcsere szolgálatunkról

Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel vállajuk munkáink mejek rejtett költségek nélkül kerülnek kiajánlásra legyen az sürgösségi hívás esetleg éjszakai hívás.
 
Szerviz autóink 99% ban fel vannak készítve a Mottura zárcsere ,Mottura zárszerviz teljeskőrű munkáinak elvégzéséhez.
Nem kell napokat várni egy egy alkatrész megrendelésével Mottura zárak fő egysgeit azonnal pótolni tudjuk. 
 
Szolgáltatásaink átfogóak, fontosnak tartjuk, hogy áraink megelőzzék a konkurens cégekét, és így a minőség mellett megfizethető, versenyképes árakkal tudjunk előállni, akár napközbeni, akár éjjeli sürgősségi hívásról van szó. 
 
Fennállásunk óta arra törekszünk hogy minden területen a minőséget képviseljük.
Ez alapján vásároljuk szerszámainkat,ez alapján választjuk ki a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészeket,zárszerkezeteket,anyagainkat,és a napi munkáinkat is így végezzük.
 
Ezt ismerik el önök minden egyes megrendelésükkel ami külön megtisztelés számunkra.
 
A minőséget nem a gyártó kiáltja ki hanem a vevő ismeri el.
 

Mottura zárcsere szolgáltatásaink

 

MOTTURA ZÁRCSERE

MOTTURA ZÁRSZERVIZ

MOTTURA AJTÓNYITÁS

MOTTURA ZÁRSZERELÉS

MOTTURA ZÁRJAVÍTÁS

MOTTURA ZÁRKÓDOLÁS

MOTTURA KULCS MÁSOLÁS

HÍVJON HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA

06 70 2000 400 NON STOP MOTTURA ZÁRCSERE
 

Mottura zárszerelés és helyszíni munkák

Legutóbbi megkeresésünk során az ügyfelünk telefonon érdeklődött árajánlat miatt,hogy milyen és mekkora költség egy zárcsere?
 
Természetesen nagyon nehéz behatárolni a feladat értékét mert nem látjuk ,hogy milyen munkáról van szó
ezért természetesen tovább érdeklődünk.
 
Milyen típusú zárat kell cserélni,milyen anyagú az ajtó szerkezete, fel kell e húzni a kilincset ahhoz hogy bezárjon az ajtó,mi van ráírva a régi kulcsra , stb.
 
Természetesen ügyfeleink többségen azért hívja Mottura zárcsere szolgálatunkat mert nem tudják megoldani ezen feladatokat melyek a beszélgetés után is két esélyesek vagy sikerült megbeszélni a munka kimenetelét vagy nem.
 
Kiérezésünkkor egy Mottura biztonsági páncél ajtó állt várva a zárcsere műveletét, igen ám de ez a Mottura zár nem az volt amelyet behatároltunk telefonon.
A Mottura ajtó nem négycsapos zártesttel volt ellátva hanem csak három rúd mozgott a tokban reteszeléskor amely a telefonos beszélgetéskor nem derült ki.
 
A burkolat szerelvényei eltávolítása után elénk tárult még egy át nem beszélt kérdés, mely a kódolható Mottura zárcsere esetéről szól.
 
A fent nevezett termék kulcs elhagyása esetén ,lakás tulajdonos váltásnál, és nem utolsó sorban ha illetékteleneket szeretnénk kizárni otthonunkból a legjobb megoldás hiszen egy úgynevezett "agy" szerkezettel a régi kulcsok használóit kizárhatjuk.
 
Csak a nyitási irányra kell oda figyelni az csere során mert nem mindegy milyen irányban reteszel az ajtó.
A Mottura Nucleo csomagolásában úgyszintén három darab kulcs található egy cserélhető agy szerkezettel. Minden esetben az ügyfeleink előtt bontjuk ki a csomagolást és adjuk át a kulcsokat.
 
Az esetek többségében és a leírtak alapján sok esetben nem azzal a művelettel találjuk szemben magunkat mint amit telefonon egyeztetünk, ezért a szerviz autóink 99% ban fel vannak készítve az ilyen esetekre.
 
Ebben az esetben is a helyszínen elvégeztük a munkát , nem kellett várni órákat a beszerzéssel vagy napokat a megrendeléssel.
 
Mottura zárcsere műveletet tíz éve végzünk Budapest területén és az eltelt idő alatt árukészleteinket megdupláztuk, termékskáláinkat kiszélesítettük azért ,hogy minden ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásunkkal.
 
Továbbra is várjuk hívását ha Mottura zárcsere, Mottura zárkódolás a feladat melyet Budapest területén egy órán belül elvégzünk.
 
Minden esetben a gyári garanciát adjuk tovább mely 12 hónap.
 
Ha Mottura zár probléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa!
Az ön Mottura zárcsere csapata!

Mottura Zárcsere és helyszíni munkák

Következő megkeresésünk ügyfelünk részéről azért történt mert a Mottura biztonsági ajtó zártjához kiadott kulcsokat a mestereknek akik a munkát végezték az új otthonukban,ezért a kulcs lemásolása érdekébenMottura zárcsere volt a feladat.

A feladat az volt hogy a régi kulcsokkal ne tudjanak bemenni az és az otthon értékeit megóvni  minden áron.
Kiérkezésünk kor szembesültünk a feladattal amely teljesen eltérő volt a telefonon tartott egyeztetésünk során.

Ez általában mindig így van mert ügyfeleink nem ismerve a zárak típusait,méreteit ,működését természetesen árajánlatot kívánnak de tájékoztatjuk minden esetben őket ,hogy ez a helyszíni munkálatok során változhat.

Az ügyfelünk nem tudta megállapítani teljes mértékben,hogy milyen Mottura zár szerkezetről van szó,megjegyzem ha tökéletesen tudja mit kell cserélni akkor elvégezné ő a feladatot.

Nos az ajtó burkolat bontása után elénk tárult a Mottura zár mely egészen meglepő, három zárnyelv el rendelkezett a négy helyett.

Nem ijedtünk meg mert az eltel 10 év során duplájára emeltük árukészletünk kapacitását,ezáltal ügyfeleink biztosak lehetnek benne ,hogy nem kell óráka,napokat várni a megrendeléssel mert a helyszínen pótolni tudjuk a legkülönbözőbb Mottura zárcsere folyamatát.

Kilincs takaró és a kulcs takaró eltávolítása után a Mottura zárat kiemelve azonnal pótoltuk és már is csak az új bontatlan csomagolásból előkerülő kulcsok működtetik azt ajtót.

Az alsó és felső rudazat vissza kötésekor az egyik műanyag rögzítő eszköz eltört mely csak ebben az ajtóban használatos, de felkészülésünk ez a feladatot is kimerítette.

Burkolat visszahelyezés után a kitekintő kerül a helyére és kétszer - háromszor kívülről és belülről próbálva ,nyitott állapotban próbáljuk ki a Mottura zár megfelelő működését.

Ha megfelelően működik a próba azonnal folytatódhat az ajtó zárt állapotában.

Ha Mottura zár probléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa!

Az őn Mottura zárcsere csapata.

Zárcsere áltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!
 

Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel Vállajuk munkáink melyet 24 órás Mottura zárcsere szolgálattal támasztunk alá. 

Képek


Mottura zárcsere Mottura zárcsere Mottura zárcsereMottura zárcsereMottura zárcsere  

Mottura zárcsere,kódolás
 
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -