Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE
Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Miért törik le a Kínai ajtó kilincse

Kínai ajtó kilincsek eltörése két fő ok miatt következhet be. Az egyik ebből észlelhető problémaként merül fel a másik probléma az anyaghiba rovására írható. Vegyünk egy hanyag munkával beépített Kínai fém bejárati ajtót, melynek zárásakor a kilincset fel kell emelni, hogy a záródási pontok találkozzanak, illetve magunk felé meg kell húzni az ajtót a szigetelést összenyomva hogy a záró rudazatok melyből 11 darabnak kell egy időben reteszéni a helyükre találjanak.
Ha így kell eljárnunk a Hisec bejárati fém ajtó kilincs biztosan el fog törni. Sokakban felmerül a kérdés miért a kilincs törhet el ebben az esetben?
Mert a kilincs a leggyengébb láncszem a a záráskor fellépő munkaterületen!
Nem a zárszerkezet acél rudazata, vagy a tokban lévő befogadó pont fog deformitást jelezni hanem a silány minőségű anyagból legyártott kilincs fog letörni.
 
Másodsorban a Kínai fém lemez ajtók kilincse Led világítással van szerelve ahol is a led körüli anyagvastagság nem kielégítő a hosszútávú működtetésre ezért az idő előtt eltörik, letörik, általában a külső oldalon mindegy hogy az ajtó jobbos vagy balos. Sajnos az anyag minőségi indexe behatol a kilincsek alá és szerkezeti egységét is gyengíti melynek során a visszahúzó kilincs rugó is eltörhet.
 
 

Mit tegyünk ha letörik a Kínai ajtó kilincse

 
Az internet széles sávjai lehetőséget adhatnak arra hogy megrendeljük az ajtónkhoz a Kínai fém ajtó kilincs garnitúráját. Ehhez már 14.000 néhol 15.000 forintért hozzá is juthatunk különböző oldalakon. Ám a régi kilincs eltávolításához szerszámozottság és egy kis tapasztalat is szükségeltetik. Sok esetben a kereszt csavarok feje megy tönkre, van amikor a csavar menete szakad meg így csak le tudjuk vágni a csavar fejét. És ez még csak a szétszedéskor keletkező problémák sokasága. Számolnunk kell az új Kínai fém kilincs felszerelésekor fellépő problémákkal, hosszú a csavar le kell flexel vágni belőle, a kilincstartó csavar perselyében a menet elnyíródik menetet kell vágnunk stb.... Ezek a problémák nem fikciók hanem mindennapos munkafázisban fellépő nehezítő akadályok.
 

Mi segítünk az eltört Kinai ajtó kilincs cserében

 
Szolgáltatásunk több évre tekint vissza amelynek tapasztalatai alapján a fent felvázolt problémák nekünk rutin munkát jelentenek. E munkakör köré építettük fel szerszámainkat, tettük magasabbra a szerviz autóink árukészletét, bővítettük szerszámozottságunk mindezt azért, hogy Önök azonnali segítséget kapjanak egy elcsépelt helyzetben.
Tettük ezt azért mert a napi megkereséseink során egyre sanyarúbb telefonhívásokat kaptunk olyan ügyfelektől akik segítségért fordultak hozzánk. Alkatrészeink többsége minőségi ellenőrzésen esik át így kiküszöbölve azt a tényt hogy már a gazda bolt is Kínai ajtó kilincset árul mert most ez a trend csak a minőség rovására a nagyobb haszon érdekében nem erősített és nem ellenőrzött portfólióból.
A munkákon Ö nyer!
Az aranynál és bármelyik érték papírnál tudják mi a legdrágább?
IDŐ! Ezért nyer méghozzá időt és ezzel költséget takarít meg a szerszámok, pót csavarok, menetvágók, tekintetében.
Ezért Bízza meg cégünket a Kínai fém bejárati ajtó kilincs cseréjével és élvezze a pontos precíz munka előnyeit.
 

Eltört Kínai ajtó kilincs csere +36 70 2000 400 

 
  Acél bejárati ajtó kilincs csere
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42