Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE
Eltört Kínai ajtó kilincs
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Miért törik le a Kínai ajtó kilincse

Kínai ajtó kilincsek eltörése két fő ok miatt következhet be. Az egyik ebből észlelhető problémaként merül fel a másik probléma az anyaghiba rovására írható. Vegyünk egy hanyag munkával beépített Kínai fém bejárati ajtót, melynek zárásakor a kilincset fel kell emelni, hogy a záródási pontok találkozzanak, illetve magunk felé meg kell húzni az ajtót a szigetelést összenyomva hogy a záró rudazatok melyből 11 darabnak kell egy időben reteszéni a helyükre találjanak.
Ha így kell eljárnunk a Hisec bejárati fém ajtó kilincs biztosan el fog törni. Sokakban felmerül a kérdés miért a kilincs törhet el ebben az esetben?
Mert a kilincs a leggyengébb láncszem a a záráskor fellépő munkaterületen!
Nem a zárszerkezet acél rudazata, vagy a tokban lévő befogadó pont fog deformitást jelezni hanem a silány minőségű anyagból legyártott kilincs fog letörni.
 
Másodsorban a Kínai fém lemez ajtók kilincse Led világítással van szerelve ahol is a led körüli anyagvastagság nem kielégítő a hosszútávú működtetésre ezért az idő előtt eltörik, letörik, általában a külső oldalon mindegy hogy az ajtó jobbos vagy balos. Sajnos az anyag minőségi indexe behatol a kilincsek alá és szerkezeti egységét is gyengíti melynek során a visszahúzó kilincs rugó is eltörhet.
 
 

Mit tegyünk ha letörik a Kínai ajtó kilincse

 
Az internet széles sávjai lehetőséget adhatnak arra hogy megrendeljük az ajtónkhoz a Kínai fém ajtó kilincs garnitúráját. Ehhez már 14.000 néhol 15.000 forintért hozzá is juthatunk különböző oldalakon. Ám a régi kilincs eltávolításához szerszámozottság és egy kis tapasztalat is szükségeltetik. Sok esetben a kereszt csavarok feje megy tönkre, van amikor a csavar menete szakad meg így csak le tudjuk vágni a csavar fejét. És ez még csak a szétszedéskor keletkező problémák sokasága. Számolnunk kell az új Kínai fém kilincs felszerelésekor fellépő problémákkal, hosszú a csavar le kell flexel vágni belőle, a kilincstartó csavar perselyében a menet elnyíródik menetet kell vágnunk stb.... Ezek a problémák nem fikciók hanem mindennapos munkafázisban fellépő nehezítő akadályok.
 

Mi segítünk az eltört Kinai ajtó kilincs cserében

 
Szolgáltatásunk több évre tekint vissza amelynek tapasztalatai alapján a fent felvázolt problémák nekünk rutin munkát jelentenek. E munkakör köré építettük fel szerszámainkat, tettük magasabbra a szerviz autóink árukészletét, bővítettük szerszámozottságunk mindezt azért, hogy Önök azonnali segítséget kapjanak egy elcsépelt helyzetben.
Tettük ezt azért mert a napi megkereséseink során egyre sanyarúbb telefonhívásokat kaptunk olyan ügyfelektől akik segítségért fordultak hozzánk. Alkatrészeink többsége minőségi ellenőrzésen esik át így kiküszöbölve azt a tényt hogy már a gazda bolt is Kínai ajtó kilincset árul mert most ez a trend csak a minőség rovására a nagyobb haszon érdekében nem erősített és nem ellenőrzött portfólióból.
A munkákon Ö nyer!
Az aranynál és bármelyik érték papírnál tudják mi a legdrágább?
IDŐ! Ezért nyer méghozzá időt és ezzel költséget takarít meg a szerszámok, pót csavarok, menetvágók, tekintetében.
Ezért Bízza meg cégünket a Kínai fém bejárati ajtó kilincs cseréjével és élvezze a pontos precíz munka előnyeit.
 

Eltört Kínai ajtó kilincs csere +36 70 2000 400 

 
  Acél bejárati ajtó kilincs csere
 
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2
asz: 24330522-2-42
Biztonságos otthont adunk át zárcserekor, Gyors zárjavítás, Biztonságunk a zárszerlésen múlik, Azonnali záras segítség, Díjtalan felmérés,  Sürgős kilincs csere, Non Stop ajtónyitó, Kerületi zárszerelő, Józsefvárosi szerviz, Zárszerelés garanciával, Kőbányai zármentő, Zárszerlés Gazdagrét, Zárszakértő azonnalZárjavító Anygalföld, Zugló gyorsszeviz, Zárszakértő XV. kerület, Záras Sashalom, Rákoshegyi zármentő, Pestlörinc zárnyitó, Zárszakértés KispestErzsébet zárszerkezet javító, Csepel zárszerelő, Budafok ajtószerviz, Soroksár kulcs szerviz, Azonnali profi zárcsereRózsadomb zárszerviz, Zármentő Óbuda, Újpesti zárasBelvárosi zárszerviz, Terézváros zárszerelés, Erzsébetváros zárjavítás, Józsefváros zármentés, Ferencváros területén zárcsereZárjavtíások Kőbánya, Zárcsere Gazdagrét, Zárcsere Hegyvidék, Zárszerelő Angyalföld, Nem működik a zár, Elromlott zár esetén, Hívjunk zárast, Otthonunk biztonsága, Bejárati ajtó védelme, Tároló ajtó zárszerelés, Széf nyitás, Ha nem nyitható ajtó, Szükséges a zárak karbantartása, Elengedhetetlen a jó zár, Félheveder telepítése, Leveles láda szerelő, Gyors zárjavító, Lépcsőházi vas ajtó, Olcsó ajtó beépítése, Olasz tollas terzorzár, Eljött a zárkarbantartás ideje, Letört kilincs Kínai ajtón esetében, Kárigény benyújtásaKárfelvétel 18. kerület, Autószerelőt keresek, Elérhető zárlakatos, Budapest Non Stop zárcsere, tájékoztató

Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -