06-70-2000-400

Zárcsere kérdése

Zárcsere
Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
info@zarszerviz24.eu

Zárcsere kérdése

Hagyományos régi zár szerkezetek és réz színű zárbetétek nem minden, esetleg egyetlen esetben sem tudnak védelmet biztosítani lakásunknak, értékeinknek.
Például a fogazott kulcsos zárbetétek, sárgaréz zárbetétek, vagy ajtóból kilógó zárbetétek, esetleg felső forgató gombos kisegítő zárak és nem hanyagolható el a lővér kulcsos zárak jelenléte felhívás az illetéktelen behatolók számára.
 

Teljesen mindegy hogy, a zárcsere milyen okból keletkezik. Lehetséges hogy van valakinek kulcsa a régi zárhoz. Vagy elkopott az elmúlt idő használatától. Esetekben érték felhalmozódás történt a lakáson belül. Más esetben illetéktelen kezébe jutott a kulcsunk vagy éppen ellopták, elveszett stb...
 
Ezek az esetek mind egyedi jelenségek még is a zárcsere műveleténél csak egy számít. A lehetőségünk szerint a legjobb minőséget kell alkalmazni az a saját szféránk úgynevezett elsődleges biztonsági védvonalaként.
 

Zárcsere a mi szemszögünkből

Nap mint nap ezen területen foglalatoskodunk az elmúlt évek alapján mikor valami újdonságot megpillantunk, mikor a gyártók meghívást biztosítanak számunkra egy egy új termék megjelenésekor, összevetjük a lehetséges kimeneteleket és tapasztalataink és az alapján döntünk minden ügyfelünk egyedi, személyre szabott biztonságáról.
 
Ennek eredménye az, hogy szakembereinket a zárcsere területén a tények, tapasztalatok, igazságok kényszerítik arra, hogy biztonságos otthont teremtsenek ügyfeleink köré.

Minden esetben ajánlatot teszünk a lehető legjobb biztonságtechnikai megoldásokra melyek anyagszerkezetükből, minőségi eltérésükből eredően hosszú távon tudják biztosítani mind az értékvédelmet mind a működést.
 
Természetesen azok számára is tudunk biztonságot nyújtani akik nem tudnak magas összeget szánni erre a területre de mindenképpen biztonságos életteret akarnak maguk köré alkalmazni.
Helyszíni szemlénk során minden estre felkészítjük ügyfeleinket a lehetséges problémák forrásáról, és rávilágítunk a biztonságuk hiányosságainak réseire. Tanácsaink megfogadása, ajánlataink kivitelezése nagyban befolyásolja a lehetséges betörési kísérletek kimenetelét.
 
Egyszerű elhatározás kérdése volna csupán a biztonságos otthon kialakítása, amelyet kezdhetünk egy zárcsere folyamatával is, ám ha ez elmarad akkor csak saját magunkat hibáztathatjuk mert a saját biztonságunk nem ért annyit, hogy egy szakemberrel konzultálva kialakítsunk magunk köré egy élhetőbb biztonságos otthont.
 

Zárcsere a mindenünk!
  

 • ZÁRCSERE
 • SPECIÁLIS ZÁRCSERE
 • FOGASKEREKES ZÁRCSERE
 • KÓDKÁRTYÁS ZÁRCSERE
 • HEVEDER ZÁRCSERE
 • (Prezidium, Miskolci, Magzett, Bukovics, )
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE
 • (Keso, Mauer, Mottura, Mul-T-Lock ,SL, Dierre, Viro, Cr, Iseo, Cerutti, Kale, Beyler, Cisa ) 
 • MŰANYAGAJTÓ ZÁRCSERE 
 • (Kfw, Fhur, Maco, G-u, Roto, Elzett, Multisoft,)
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE
 • HISEC AJTÓ ZÁRCSERE
 • TŰKULCSOS ZÁRCSERE
 • POSTALÁDA ZÁRCSERE
 • AJTÓRÁCS ZÁRCSERE
 • TÖBB PONTON ZÁRODÓ ZÁRCSERE
 • CILINDER MŰKÖDTETÉSŰ AJTÓ ZÁRCSERE
 • FELHÚZÓ KILINCSES AJTÓ ZÁRCSERE
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE
 • (KESO, MAUER ,MOTTURA ,MUL-T-LOCK, DIERRE, ATRA, CISA,
 • CR T CAMBIO, VIRO, SAB, ISEO, CERUTTI, KALE, BEYLER, MCM, TESA)
 

Zárcsere álltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!

Zárcsere házilag

Bizonyára többféle képen megfogalmazhatók, csoportosíthatók azok a kondicionált zárcsere tevékenységek melyek a biztonságos otthon
kialakítását értelmiségi munkává teszik.

Most kettőt ilyet emelnék ki amelyből az első zárcsere házilag.
 
Ezt a műveletet bárki elvégezheti a szomszédtól kezdve, a baráton keresztül átívelve a gondnok ig esetekben saját magunk mi is.

Ám tisztában kell lennünk azzal a ténnyel is, hogy ezen munkálatok hiányosak. Hiányosak mégpedig biztonságtechnikailag. Míg a felhasználók többsége éli az életét s amikor zárcsere helyzetbe kerül megpróbál logikusan gondolkodni, hogy túl járjon az illetéktelen behatoló eszén kihagy nagyon sok sarkalatos zárástechnikai pontot.
 
Azt gondoljuk,hogy a piacon található termékek melyek silány minőségűek, ráadásul az áruk miatt kecsegtetőek lehetnek bőven ellátják az értékeink védelmére kialakított feladatukat.
Egy zárcsere művelettől azt várjuk, hogy több évtizedig óvja ingóságunk, működtesse a bejárati ajtónkat, és magasan biztosítsa életterünket.

Kérem szépen ne gondolja senki, hogy ezeket a pontokat olcsón, és ezzel párhuzamosan biztonságosan ki lehet vitelezni. Van egy úgynevezett arany középút amely az bizonyítja, hogy minden zárcsere tudománya az összehasonlításból ered. 
 
 

Zárcsere alkalmazása

Mint minden esetben itt is érvényes a szlogen "alkalom szüli a tolvajt"
 
Az illetéktelen behatolók nem tudják mílyen és mennyi érték rejlik otthonunkban ezért oda fognak betörni ahol az a leg könyebben kivitelezhető.

Aligvárják ,hogy ön elhagya otthonát és a silány biztonságot nyújtó ajtón pár másod perc alatt hozzáférjenek értékeihez.
Indulás előtt szólunk a szomszédnak ,hogy ma nem leszünk itthon csak az este folyamán érkezünk, legyen szíves figyeljen oda minden tevékenységre ami nem megszokott a házban. 
 
Mit mondunk majd a szomszéd Marika néninek, hogy térítse meg a kárunkat mert nem figyelt éppen a betörésre?
 
Vagy a betörés után a fejünket verjük a falba, hogy egy gyors fej számolás után a tizedébe került volna ha megóvjuk értékeinket mint a betörés után ősszeirt hiány?
 
Arra foglya kérni a Zárcsere szolgáltatót, hogy olyan eszközöket és védelmet teremtsen elő és persze ilyenkor azonnal amin legközelebb nem lehet ilyen könnyen áthatolni.
 
Megjegyzem a biztosításra költött öt - tíz éves költségből, komplex védelem érhető el akár egy kertes háznál is amit a legnehezebb védeni.

Ráadásul az a védelem ügyfeleink biztonságát magasba emeli mert a fenti esetben kifizetett  120 hónapos futam idő után a szerződés felmondásakor a kábelektől kezdve a riasztó egységig mindent visz a cég aki a fent nevezet idő alatt szolgáltatott, míg a fejlesztések által beépített biztonságtechnikai és zárástechnikai egységek maradnak mert az ügyfeleink értékeit képviselik és biztonságát fokozzák.
 
Azt kérdezem miért kell megvárni a fent leírt eseményeket amikor van megoldás minden ajtóra csak ezeket a megoldásokat nem látja a napi reklámokban, nem mondják el ötször egy reklámszünet alatt, nem beszélik be a felhasználóknak mint egy betegséget és utána meg megoldást kínálva gyógyszert nevében. 
 

Zárcsere javaslatok


Ezért javasoljuk a biztonsági zárbetétek alkalmazását akár a legmagasabb  Mabisz fokozattal ellátott kód kártyás zárbetétet és több ponton záródó zártestet, hevederzár szerelés alkalmazását mint biztonságtechnikai eszközöket.
 
Zárcsere esetén minden esetben minőségi zárak kerüljenek felhasználásra, hiszen az olcsó zárak roppant módon megnövelik a betörés esélyét.
 
Elég gyakori eset, hogy a takarékosság érdekében ügynököktől vagy barkácsbolti eladó tól  kerül megvásárlásra az olcsó esetekben alkalmatlan zár, hiszen az nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint a szaküzletekben kapható zárak, illetve csak a helyszínen döbenünk rá, hogy nem tudja ellátni a feladatát mert nem kompatibilis az elöző zárbetéthez, zártesthez.
 
Az eladók havi fizetése azon alapul melyik terméket részesítik előnyben, azzal az elvárással szemben amit nem is lát a bolti az eladó hiszen a pult mögül probál egy olyan ajtóhoz zárástechnikai terméket értékesíteni amit nem lát át.
 
Ne higgyenek a a vásárlói értékesítnek hiszen ezek időzített, generált reklámok melynek több célja lehet például árúkészlet kisöprés, esetekben célzott árú értékesítése, de nem célja az ügyfél mindenkori biztonsága.
 
Érdemes tudni, hogy az olcsó zárak minden esetben biztonsági rést 
jelentenek a pajzson.
 
Amikor a beépítésre kerülő zár nagyon kiemelkedően olcsó, és nem zárcsere szakembertől kerül beszerzésre, akkor az általában nem felel meg az alapvető biztonsági kívánalmaknak, és a nyílászáró, általában a bejárati ajtó nagyon könnyen nyithatóvá válik kulcsnélkül, fésüléssel, zártöréssel, maghúzással,
illetéktelen kulcs másolásával.

Erre a legjobb példa az úgynevezett Kínai biztonsági ajtók melyeknek van Mabisz minősítése ami három perc, viszont a külső dizájn és a termék alacsony ára miatt elterjedt hazánkban, de legalább ilyen gyorsasággal terjed a kulcs
nélküli nyitása is.
 
Rohanó világunkban mikor az ember többet dolgozik mint pihen, mindennapos dolog lecserélni, modernizálni a lakásunk védelmében beépített zárszerkezeteket, hogy értékeinket és szeretteinket biztonságban tudhassuk.
Budapest lakói abban a tévhitben élnek, hogy egy betörés nem történhet meg mert több zárral rendelkezik a bejárati ajtó, mert a szomszéd mindíg otthon tartózkodik, mert nincs semmilyen érték amit el tuljdonitanának. Sajnos a tények mást mutatatnak.
 

Zárcsere helyszíni munkálatok 

 
Legyen szó a bejárati ajtó illetve szoba ajtó,tároló ajtó,kertkapú zárcseréjéről minden esetben a helyszínen megoldható feladatok köré sorolható.
 
Hiba forrásai lehetnek az alábbi problémák:
 
 • Nem mükődik a zárbetét
 • Ellopták kulcsait
 • Nem lehet a kulcsot bele illeszteni a zárba kivül/belül
 • Kulcsok illetéktelen személyek kezébe kerülése
 • Ingatlanból való másik,harmadik fél kizárása
 • Betörés,Betörésvédelem
   
Ezek az akut problámák adnak okot a zárcsere műveletére melyet az év minden napján 24 órában képesek vagyunk orvosolni. 

Pontos címre érkezés Budapest területén esetekben 30- 40 perc  alatt lehetséges tehát egy órán belül már nyugodtak lehetünk az ajtónk biztonságos mükődésében.

Termékeink az alacsony kategoríától ívelően a magas minősítésig megtalálható szerviz autóinkban, a technika haladásával párhuzamosan.

Minden ügyfelünk biztos lehet benne,hogy megtalálja a pénztárcája és értékei védelmében a legmegfelelőbb zárástechnikát szortimentünkben. 

Fent említett zárástechnikai eszközökre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá.
 

Zárcsere művelete sajátos logikát követel meg!

Ismerni kell az ellenfek ebben az esetben az illetéktelen behatolók és betörök szokásait, tevékénységeit és nem utolsó sorban a gondolkodásuk menetét.
Csak abban az esetben védhető, alakítható ki biztonságos otthon ha ezen feltételek tudatában cselekszünk.

Eredményeket akarunk elérni a zárcsere terén,és nem elméleteket alkotni arról hogy mikor, milyen módon kinek a keze által kerültek kiszolgáltatott helyzetbe értékei.
 
Igyekszünk erre a szegmensre nyomást gyakorolni a legmagasabb tapasztalatunkat adni a mindennapok változó körülményeihez.
 
Legyen a biztonság a közös szenvedélyünk!
 

Zárcsere mínősége

Zárcsere olyan folyamat, melyet nagyon sok ember képes elvégezni, de a szakértői zárszerelés minden esetben sokkal biztonságosabb, még ha az
nem is látszik kívülről.
 
A házilag végzett zárbetét csere nem csupán egy szakember számára látható, hanem azok számára is, akik szintén jártasak a zárszerelésben, csak éppen a zárnyitás a specialitásuk, ők az illetéktelen behatolók.
 
A betörés elkerülése végett a minőségi zárcsere akkor tökéletes, ha a
zárbetét is jó minőségű, valamint a beépítés is szakértelemmel van elvégezve.
 
A fent nevezett biztonságtechnikai szerkezetek olyan magas fokú védelemmel vannak ellátva mint:
letapogatás elleni védelem, felfúrás elleni védelem, savazás elleni védelem, másolás elleni védelem ,és nem utlsó sorban törés elleni védelem amelyek nagyban befolyásolják az értékeink illetve biztonságunk védelmét.

Zárcsere műveleténél ezeket a sarkalatos pontokat kell figyelmbe venni!
 
Nyilvánvaló hogy maga zárbetét nem tudja megvédeni önnáloan az
értékeket komplex egységet kell alkotni a többi védelemre szolgáló
eszközök segítségével.
 
Általában a betörések mindig szemrevételezéssel történnek.
A betörők felmérik a helyzetet, melyik bejárati ajtó nyitható a legkönnyebben.
 
Nyilvánvaló ha az ajtója nem tud ellenállni a külső hatásoknak hamar be lehet jutni az otthonába, ezzel veszélybe sodorva szeretteit és értékeit.
 
Felmérések szerint a betörők nagyon leleményesek, amit el akarnak vinni, azt úgy gondolják képesek is megszerezni, ám ehez elsősorban olyan lakásokat szemelnek ki, ahova könnyű bejutni.
 
Itt jegyezném még meg nem utolsó sorban,hogy a betörők úgyan úgy dolgoznak minden nap mint akár önök vagy én és kár azt gondolnunk ,hogy eszetlenűl vagy nem meggondoltan cselekednek.
 
Minden nap tovább és tovább fejlődnek a saját munkájukban előre látóbban
mint ahogyan azt gondolnánk. 
 
Évente közel 50.000 betörésben, tizenkilnc milliárd forintot zsákmányolnak a betörők Magyarországon. 
 
95 ügyből csak tízenegyet old meg a rendőrség, és az ellopott értékeknek
még a két százalékát sem találják meg a hozzáértő szervek. 
 
Pedig a betörők nem vagy kevésbé dörzsöltek. 
 
80 százalékuk a csavarhúzós ,befeszítős, ajtóberúgós módszert alkalmazza. 
 
A riasztók kikapcsolásával sem sokat foglalkoznak, az azzal védett lakásokban egyszerűen csak gyorsan, élesítési időn belül dolgoznak a kivonuló szolgálatok kiérkezése előtt.
 
Ezt az időt kell meghosszabbítanunk különböző biztonságtechnikai eszközök segítségével, hogy több betörőt távol tartsunk értékeinktől.
 
Nem csak a teljes ajtó cseréje nyújthat biztonságot értékeink és szeretteink számára,lehetőség van biztonságtechnikai fejlesztésekre ehhez nagyban hozzá járul a elektronikus és a mechanikus projektek keveredése. Elmondhatjuk, hogy ma már nincs lehetetlen csakis az ügyfél szabhat határt a biztonsági szempontok kivitelezésében. 
 

Zárcsere szolgáltatásunk

Teljesen kimeríti a zárástechnika és a biztonságtechnika terén alkalmazható védelmi egységeit illetve a napi munkáinkból adódóan alkalmazzuk a régi és
új védelmi egységek telepítését a rosszakarók távol tartása végett.
 
Egy lakás biztonságtechnikai és zárástechnikai szintje a zárcsere szolgáltatások minőségétől függ.
 
Ügyfeleink általában 90% ban megfogadják tanácsainkat melyből akár a felét azonnal alkalmazzák is.
 
A betörések 90%  ban a legrosszabb biztonságtechnika és zárástechnikával ellátott lakás ajtókon történik mely szemrevételezéskor kiderül.
 
Ha ezen a sarkalatos pontokon változtatunk megnyújtva a nyitás idejét a
betörés nem jön létre.
 
Szolgálati gépjárműveink 99% felszereltséggel állnak rendelkezésre így időt és többlet költséget generálva az ügyfeleink részére hiszen nem kell megrendelni egy egy terméket mely idő igényes és plusz költségeket tartalmaz.
 
A helyszínen tudjuk pótolni a legkisebb alkatrésztől kezdve az összetett biztonsági ajtó zárak alkatrészeinek fő egységeit.
 
Minden hagyományos bejárati ajtót meg lehet erősíteni akár zárcserével,
akár különböző biztonságtechnikai eszköz használatával mint:
Hevederzár, Több ponton záródó zártest, Biztonsági ajtó, Biztonsági rács szerkezet, Cilinder védő pajzs, Tőrés védők, Biztonsági zártestek, Biztonsági zárbetétek alkalmazásával.

Zárcsere Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel,garanciával
Non stop.
 

Zárcsere  Budapest és vonzás kerületeiben Non-Stop

 
Lehet szó lakóházról, társas házról, irodáról, nyaralóról, tárolóról,  garázsról, a zárcsere jelentősége nagyon fontos tényező. 
 
Az értékek védelme és a  biztonság fokának szempontjából elkerülhetetlen a profi zárcsere jelentősége. 
 
Az Ajtók és Ablakoknak Biztonságtechnika szempontból két fontos tényezője van.
Az első hogy milyen alapanyagok készítik a nyílászárókat , a második tényező a
zárszerkezet minősége.
 
Ez a kettő tényező akadályozhatja meg, hogy a lakásunkba betudnak-e jutni az illetéktelenek és értékeinkhez hozzáférnek e vagy sem. 
 
Sok esetben a régi avult zárak, zár szerkezetek nem képesek megfelelően védeni értékeinket és szeretteink, ezért frissíteni kell vagy legalábbis kombinálni kell a védelmet egy vagy akár több pontos zárási pontokkal, magasabb minőséggel, kiváló biztonságtechnikával, és zárástechnikával mely hosszú időn keresztül távol tudja tartani az illetéktelen behatolókat.
 
Nyilván való hogy ha az ajtó és a zárak szerkezetei ellenállóbak és több is található az értékeinket védő bejárati ajtón akkor több idő kell az ajtó illetve a zárak nyitásához, ez az ami elriaszthatja az  Illetéktelen behatolóinkat!

Ezért tartjuk fontosnak a Zárcsere szolgáltatás minőségét ugyan is nem más múlik rajta mint az összes értékünk védelme és családunk szférájának minősége.
 
Zárcsere esetén van olyan akut eset amikor egy zárbetét már elöregedett, általában akad szorul benne a kulcs nyitáskor és záráskor előfordul, hogy
már a kulcs sem megy bele a zárba bele kell erőltetni. 
 
Abban biztosak lehetünk ,hogy egyszerűen ki már nem tudjuk húzni csak ha beletörik ,vagy a rotorral együtt jön ki a zárbetétből a kulcs.
 
Mégis az ügyfeleink mondhatni többsége mind addig vár és nem veszi igénybe zárcsere szakemberünk segítségét, amíg teljesen zárhatatlanná vagy nyithatatlanná nem válik az értékeket védő bejárati ajtó,pedig Zárcsere és Zárszerviz szolgálatunk folyamatosan rendelkezésére áll Budapest lakosságnak az év minden napján 24 órában.
 
Zárcsere  és Zárszerviz szolgáltatás a  fő profilunk, zárszereléssel kapcsolatos problémáikat 1 órán belül megoldjuk a nap bármely szakában.
 

Zárcsere 24 órás szolgáltatásaink :
 

 • Zárcsere Budapest

 • Zárcsere Főváros

 • Zárcsere Non Stop

 • Zárcsere Garanciával

 • Zárcsere éjjel-nappal

 • Zárcsere azonnal

 • Zárcsere hétvégén

 • Zárcsere ünnepnapon

 • Zárcsere 0-24 órában

   
Rejtett költségek és kiszállási díj  nélkül fix árakon dolgozunk hétvégén és éjszaka!
 
Zárcsere szolgáltatást ajánlunk nem egy életre hanem élet helyzetekre.
 
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 ZÁRCSERE NON-STOP
 

 Zárcsere Lakásteszt - Biztonságos az Ön lakása?


Ön szerint elég biztonságos a lakása?
Tegye próbára magát tesztünk segítségével, és ha úgy érzi, valami hiányzik a
megnyugtató védettséghez, azt lehetőleg minnél elöbb pótolja ZÁRCSERE szolgálatunk éjjel - nappal kész áll a biztonságtechnikai fejlesztésekre!
 
Válassza ki az Önre legjobban illő megállapítást, majd adja
össze a pontjait, ezután nézze meg az értékelést.
 
1. A lakása jellege, elhelyezkedése
a. Magányosan álló ház, kerítés nélkül, rácsozatlan ablakokkal 1 p.
b. Gyéren beépített területen lévő családi ház, kerítéssel, rácsozott ablakokkal 2 p.
c. A település központjában lévő ház, rácsozatlan ablakokkal 3 p.
d. Sűrűn beépített területen lévő ház, kerítéssel, rácsozott ablakokkal 4 p.
 
2. A bejárat láthatósága
a. A környezet által takart 1 p.
b. Az ajtó és a környezete, a lépcsőház, a kerítés jól megvilágított 2 p.
 
3. Milyen a bejárati ajtó lapjának a szerkezete?
a. Üvegezett ajtó, belül üreges 1 p.
b. Tömör keményfa 2 p.
c. Tömör lap fémborítással 3 p.
 
4. Az ablakok és egyéb nyílászárók
a. Kívülálló részére hozzáférhető, normál ablaküveggel 1 p.
b. Nehezen elérhető ablak egyszárnyú, dupla vagy biztonsági üvegezéssel 2 p.
c. Az ablakok ráccsal védettek 3 p.
5. Ha otthon tartózkodik…
a. Belülről is kulcsra zárom, és a biztonsági zárat is beakasztom 2 p.
b. Csak becsapom magam mögött az ajtót, esetleg ráfordítom a kulcsot 1 p.
 
6. Ha elmegy otthonról…
a. Mindig bezárom az ajtót, de az ablakot jó időben nyitva hagyom 1 p.
b. Ha csak rövid időre megyek el otthonról, nem szoktam kulcsra zárni az ajtót, csak
becsapom magam után 2 p.
c. Minden esetben az összes zárral bezárom az ajtót, az ablakot pedig becsukom 3 p.
 
7. Ha hosszabb időre elmegy otthonról…
a. Ugyanúgy bezárom az ajtót, mint máskor 1 p.
b. Gondosan bezárom az ajtót, az ablakokat, majd megkérem a szomszédot, hogy
mindennap ürítse a postaládámat, és figyeljen a házra 2 p.
 
8. Egy esetleges betörés esetén vagyontárgyairól, értékeiről tudna-e részletes leírást
adni?
a. Biztosan fel tudnám sorolni, hogy miket vittek el 1 p.
b. Az értékeimről házileltárt készítettem, a típus-, illetve a szériaszámok feltüntetésével,
a fontosabb dolgokról pedig fényképem is van 2 p.
 
Értékelés:
 
0-11 pont: Nagyon könnyű azt gondolni, hogy „velem ez nem történhet meg”, de a lopások,
betörések statisztikai adatai folyamatos emelkedést mutatnak, és ez valószínűleg továbbra is
így lesz, ha Ön nem tesz megfelelő lépéseket a megelőzés érdekében.
Azt tanácsoljuk, hogy kérjen tanácsot a ZÁRCSERE szakembereinktől, vagy cégünk biztonsági szakembereitől a magas biztonsági szint eléréséhez.
 
12-24 pont: Ön nyilvánvalóan gondolt már arra, hogy biztonságosabbá teszi otthonát, de van
még hely, ahol fejleszteni kell.
Ezért minnél elöbb konzultáljon ZÁRCSERE Non Stop szerviz szolgálatunkkal és válassza értékei és szerettei védelmében a maximális védelmet.
 
25-37 pont: Gratulálunk! Ön a betörők legnagyobb ellensége.
Nyilvánvalóan tudatosan figyelmet fordít arra, hogy értékei biztonságban legyenek.
Maradjon továbbra is éber és körültekintő!
Fejlessze minden időben a biztonságtechnikai szintjét,hogy továbbra is megelözze a hivatlan vendégeket.

 

Zárcsere szolgáltatásokról:
 

Milyen típusú zárbetéteteket alkalmazunk zárcsere folyamata alatt?
 
- A piacon található nagyobb gyártók álltal képviselt termékeket forgalmazzuk melyek álltalában megfelelnek a biztonságtechnika és a zárástechnika követelményeinek.
Továbbá a magas minösítésű Mabisz álltal minösített zárbetéteket ajánljuk figyelmébe ügyfeleinknek természetesen a megfelelő ajtó figyelembevételével.

Mennyibe kerül egy zárcsere Budapest területén?
 
- Minden esetben az ajtó vastagsága határozza  meg a zárcsere értékét ezért nehéz pontos árajánlatot adni a telefon másik végéről hiszen nem látjuk illetve nem ismerjük az ajtó típúsait és vastagságát.
A munka felvételekor a telefonon tartott megbeszélés alapján minden esetben adunk körülbelüli árajánlatot,de fenttartjuk ,hogy ez a helyszínen változhat.

Hol vállalunk zárcsere szolgáltatást?
 
- Budapest I.kerület és XXIII.kerülete között éjjel - nappal.

Hol másolják az álltalunk forgalmazott zárbetétek kulcsait?
 
- Minden esetben partnerünk végzi a kulcsok másolását mely a zárcsere folyamatával együtt további kedvezményekre jogosítja ügyfeleinket.

Fogaskerekes zárat is tudunk cserélni?
 
- Természetesen minden eszköz és anyag rendelkezésre áll akár fogaskerekes zárcsere,akár műanyag ajtó zárcsere,akár kínai ajtó zárcsere illetve biztonsági ajtó zárcsere a feladat.

Hétvégén is vállalnak zárcsere szolgáltatást?
 
- Zárcsere szolgálatunk az év minden napján akár ünnepnapokon is Non -Stop hívható egy órán belüli munkakezdéssel.

Hány kulcs jár a zárbetétekhez?
 
- A zárcsere folyamata alapján minden esetben három illetve öt kulccsal szerelve adjuk át munkáinkat melyet perforált csomagolás véd az illetéktelen kézbe kerülése ellen.

Garanciát adnak e munkáikra?
- Minden esetben a gyártó garancia kerül továbbadásra mely 12 hónap.

 
 Képek :
 
 Zárcsere I-XXIII.kerület
 

ZÁRCSERE SZOLGÁLTATÁSOK BUDAPEST:

 
ZÁRCSERE I. KERÜLET VIZIVÁROS, ZÁRCSERE II. KERÜLET RÓZSADOMB,
ZÁRCSERE III. KERÜLET ÓBUDA, ZÁRCSERE IV. KERÜLET ÚJPEST,ZÁRCSERE V. KERÜLET LIPÓTVÁROS, ZÁRCSERE VI. KERÜLET  TERÉZVÁROS,ZÁRCSERE VII. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS, ZÁRCSERE VIII. KERÜLET JÓZSEFVÁROS,
ZÁRCSERE IX. KERÜLET FERENCVÁROS, ZÁRCSERE X. KERÜLET KŐBÁNYA,
ZÁRCSERE XI. KERÜLET GAZDAGRÉT, ZÁRCSERE XII. KERÜLET HEGYVIDÉK,
ZÁRCSERE XIII. KERÜLET ANGYALFÖLD, ZÁRCSERE XIV. KERÜLET ZUGLÓ,
ZÁRCSERE XV. KERÜLET ÚJPALOTA, ZÁRCSERE XVI. KERÜLET SASHALOM,
ZÁRCSERE XVII. KERÜLET KERESZTÚR, ZÁRCSERE XVIII. KERÜLET PESTLŐRINC, ZÁRCSERE XIX. KERÜLET KISPEST, ZÁRCSERE XX. KERÜLET ERZSÉBET, ZÁRCSERE XXI. KERÜLET CSEPEL, ZÁRCSERE XXII. KERÜLET BUDAFOK ,  ZÁRCSERE XXIII. KERÜLET SOROKSÁR, 
 
 
ZÁRCSERE SZOLGÁLTATÁSOK PEST MEGYE:

Zárcsere Budakalász ,Zárcsere Budakeszi, Zárcsere Budaörs, Zárcsere Csömör, Zárcsere Dunaharaszti, Zárcsere Dunavarsány, Zárcsere Dunakeszi, Zárcsere Érd, Zárcsere Fót, Zárcsere Gödöllő, Zárcsere Gyál, Zárcsere Gyömrő, Zárcsere Halásztelek, Zárcsere Kistarcsa, Zárcsere Maglód, Zárcsere Nagykovácsi, Zárcsere Nagytarcsa, Zárcsere Pilisvörösvár, Zárcsere Pomáz, Zárcsere Solymár , Zárcsere Szentendre, Zárcsere Szigetszentmiklós, Zárcsere Taksony, Zárcsere Üllő, Zárcsere Üröm, Zárcsere Vecsés,
 

Zárcsere 24 gyors szolgálat

Zárcsere,Ajtónyitás,Zárszerelés,Zárszerviz
Budapest I-XXII. kerület és Pest Megye területén
zarszerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
http://www.zarcserekerulet.hu
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
info@zarszerviz24.eu

Cím:
Baka Csoport Kft.
1086 Budapest, Lujza u. 16
asz: 24330522-2-42
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -