Zárcsere Zárszerviz Dierre zárcsere viro zárcsere Sab zárcsere CR ZÁRCSERE
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Zárcsere I.kerület kérdésre mi vagyunk a megoldás kulcsa.

Nap mint nap történhetnek velünk olyan dolgok melyek örömet esetekben bosszúságot okoznak. Ezek közé sorolnám a zárcsere feladatát is hiszen valamikor jól jöhet mert új lakást vásároltunk, új albérletbe költöztünk, elváltunk a társunktól akit nem szeretnénk viszont látni stb..  és ezzel ellentétesen van akinek rosszkor jön mert elkopott a zárbetét, mert ellopták a kulcsát, akár egy elromlott zár nyitása utáni zárcseréről beszélünk.

Ezek a bosszúságok a legkevésbé sem bánthatnak minket hiszen egy órán belül megoldható feladatok közé sorolhatóak és nem milliós tételt vonzanak maguk után. Persze ha minket alkalmaznak a munka végzésére.
 
Zárcsere szolgáltatásunk az ÖN biztonsági fokának mértékegysége, feladata minden esetben az ügyfél meglévő ajtaján illetve záródási pontjain a legmagasabb biztonságtechnika alkalmazása minden Igényt kimerítően. 

Munkavégzésünk pontos, gyors, megbízható és szakszerű.
 

Zárcsere I. kerület szolgáltatásaink:

 
 • TÖBBPONTON ZÁRÓDÓ AJTÓ ZÁRCSERE
 • (MACO, G-U,ROTO, ELZETT)
 • FELHÚZÓ KILINCSES AJTÓ ZÁRCSERE
 • SPECIÁLIS ZÁRCSERE
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS,ZÁRCSERE,
 • TÖBB PONTOS AJTÓ ZÁRCSERE
 • MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE
 • HISEC AJTÓ ZÁRCSERE
 • BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE
 • OLDALRÚD ZÁRCSERE
 • POSTALÁDA ZÁRCSERE
 • SZÉF ZÁRCSERE
 • CILINDERVÉDŐ PAJZS SZERELÉSE
 • FŐ ÉS VEZÉR KULCSOS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA
 • TŰKULCSOS ZÁRCSERE
 • FOGASKEREKES ZÁRCSERE
 • ELEKTROMOS ZÁRCSERE
 • MÁGNES ZÁRCSERE
 • KÓDKÁRTYÁS ZÁRCSERE
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE
           

Zárcsere álltaunk nyújtott előnyei

Az értékeink, családunk megóvása nagyon fontos pontja életünknek, hiszen ezért dolgozunk az év legtöbb napján. 

Ebben tudunk segíteni az innovatív zárcsere szolgáltatásunkkal melyben nap mint nap részt veszünk, növelve ezzel a tapasztaltainkat, kizárva azt a lehetőséget és tévhitet mely szerint a betörök mindig egy lépéssel előrébb járnak bárkinél.
 
Milyen védelemre van szükség?  Mi segítünk a tervezésében.
 
Vegye először is számba az életéhez legfontosabb tárgyakat, eszközöket. 
Rögzítse egy papírra mire van szüksége és melyik tárgy, ereklye nélkül tud majd tovább élni. Mikkor a listával elkészült vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy ezen tárgyak nélkül folytassa tovább az életét.
 
A fikció amivel élőaltunk egy élet helyzet, de bármikor előfordulhat, hogy a tervezett értéktelenség beállít és megnehezíti minden napjainkat. Zárcsere szolgáltatásunk rávilágít a biztonságtechnikai hiányosságokra  és utat mutat az zárcsere területén egy fejlett zárástechnikai vonalra amely a tapasztalatunkat tükrözi.
 
Profi zárcsere szolgáltató munkatársunk a technika minden szegmenséből megvalósítja a biztonságos otthon légkörét, melynek elsődleges védvonala a bejárati ajtó.  Ne felejtse, otthona védelmében, velünk biztonságban együttműködve védekezzen szaktudásunkkal!

Zárcsere a mi szemszögünkből

Nap mint nap ezen területen foglalatoskodunk az elmúlt évek alapján mikor valami újdonságot megpillantunk, mikor a gyártók meghívást biztosítanak számunkra egy egy új termék megjelenésekor, összevetjük a lehetséges kimeneteleket és tapasztalataink alapján döntünk minden ügyfelünk egyedi, személyre szabott biztonságáról.

Ennek eredménye az, hogy szakembereinket a zárcsere területén a tények, tapasztalatok, igazságok kényszerítik arra, hogy biztonságos otthont teremtsenek ügyfeleink köré.
 
Minden esetben ajánlatot teszünk a lehető legjobb biztonságtechnikai megoldásokra melyek anyagszerkezetükből, minőségi eltérésükből eredően hosszú távon tudják biztosítani mind az értékvédelmet mind a működést.
Természetesen azok számára is tudunk biztonságot nyújtani akik nem tudnak magas összeget szánni erre a területre de mindenképpen biztonságos életteret akarnak maguk köré alkalmazni.
 
Helyszíni szemlénk során minden estre felkészítjük ügyfeleinket a lehetséges problémák forrásáról, és rávilágítunk a biztonságuk hiányosságainak réseire. Tanácsaink megfogadása, ajánlataink kivitelezése nagyban befolyásolja a lehetséges betörési kísérletek kimenetelét.
 
Egyszerű elhatározás kérdése volna csupán a biztonságos otthon kialakítása, amelyet kezdhetünk egy zárcsere folyamatával is, ám ha ez elmarad akkor csak saját magunkat hibáztathatjuk mert a saját biztonságunk nem ért annyit, hogy egy szakemberrel konzultálva kialakítsunk magunk köré egy élhetőbb biztonságos otthont.

Zárcsere szükségessége

Manapság a legfontosabb tényező mikor családunk és értékeinkről beszélünk,az elveink alapján amit fennállásunk során követünk és talán ezért van mára a legtöbb megkeresésünk az ,hogy a bejárati ajtója biztonsági szintéjhez ajánlunk eszközt melynek szerkezete így ellenállóbb és biztonságosabb lesz.
 
Tehát egy silány minőségű ajtóhoz nem rendelünk hozzá a legdrágább zárbetétekből mert egyedül önmagában egy zárbetét sem tudja megvédeni értékeinket.
 
Ezért másod zárak kialakítását tartjuk szem előtt,hogy egynél több záródási pont legyen a bejárati ajtón természetesen a régi elavult zárbetétek is magasabb biztonságtechnikával ellátott termékkel kell pótolni, hogy az még ellenállóbb legyen az Illetéktelen behatolókkal szemben.
Zárcsere I. kerület szolgáltatásunk akkor alkalmas, ha új lakásba költöztünk esetleg az ajtó kiváló minősítésű de a zárbetétek alacsony biztonsági fokozattal rendelkeznek. Egyes esetekben már zárcserével megvédhetjük, és távol tarthatjuk  az illetékteleneket értékeink és szeretteinktől. 
 
Ez nagyban függ az ajtóink állapotától és minőségi egységétől.
 
Különböző esetetekben azért kell zárcserét végrehajtani, mert több értéktárgyat vagy személyes eszközöket halmozunk fel otthonunkban, amelyek nagy értékeket képviselnek és évtizedek alatt gyűjtötték össze őseink ám nehogy  egy óvatlan pillanatban az illetéktelenek eltulajdonítsák.
 
Megjegyzem, erre kevesebben figyelnek oda általában már betörés után alkalmazzák ügyfeleink a magasabb biztonságtechnikát.
 
Kérdem én miért szükséges a fenti eset megtörténte után biztonságosabbá tenni az értékeinket védő eszközöket?
 
Azért hogy ne forduljon elő többször az illetéktelen behatolás és károkozás?
 
Minden ügyfelem azt kéri ezen esetek többségében, hogy olyan biztonságtechnikai és zárástechnikai folyamatokat alkalmazzunk, melyen a betörést a jövőben nem lehet elérni.
 
Gondoljuk végig mennyi idegeskedést és problémát spórolhatunk azzal meg, ha előre gondolkozunk.
 
Zárcsere abban az esetben is szükséges, ha a régi már megkopott esetleg tönkrement úgy hogy az zár már nem is működik, új lakásba költöztünk, elhagytuk kulcsainkat, ellopták kulcsainkat,oda adtuk valakinek és az lemásolta,új albérletbe költöztünk, ezen problémák olyan mértékű stresszel járnak ,hogy sok esetben eltekintenek a zárcsere fontosságáról de biztos
vagyok benne,hogy a lelki nyugalom és biztonság nagyban összefügg
amely ezt befolyásolja.
 

Zárcsere szolgáltatásokról:
 

Milyen típusú zárbetéteteket alkalmazunk zárcsere folyamata alatt?
 

- A piacon található nagyobb gyártók álltal képviselt termékeket forgalmazzuk melyek álltalában megfelelnek a biztonságtechnika és a zárástechnika követelményeinek.

Mennyibe kerül egy zárcsere Budapest területén?

- Minden esetben az ajtó vastagsága határozza  meg a zárcsere értékét ezért nehéz pontos árajánlatot adni a telefon másik végéről hiszen nem látjuk illetve nem ismerjük az ajtó típúsait és vastagságát.
A munka felvételekor a telefonon tartott megbeszélés alapján minden esetben adunk körülbelüli árajánlatot,de fenttartjuk ,hogy ez a helyszínen változhat.

Hol vállalunk zárcsere szolgáltatást?
 

- Budapest I.kerület és XXIII.kerülete között éjjel - nappal.

Hol másolják az álltalunk forgalmazott zárbetétek kulcsait?

- Minden esetben partnerünk végzi a kulcsok másolását mely a zárcsere folyamatával együtt további kedvezményekre jogosítja ügyfeleinket.

Fogaskerekes zárat is tudunk cserélni?
 

- Természetesen minden eszköz és anyag rendelkezésre áll akár fogaskerekes zárcsere,akár műanyag ajtó zárcsere,akár kínai ajtó zárcsere illetve biztonsági ajtó zárcsere a feladat.

Hétvégén is vállalnak zárcsere szolgáltatást?
- Zárcsere szolgálatunk az év minden napján akár ünnepnapokon is Non -Stop hívható egy órán belüli munkakezdéssel.

Hány kulcs jár a zárbetétekhez?

 
- A zárcsere folyamata alapján minden esetben három illetve öt kulccsal szerelve adjuk át munkáinkat melyet perforált csomagolás véd az illetéktelen kézbe kerülése ellen.

Garanciát adnak e munkáikra?

- Minden esetben a gyártó garancia kerül továbbadásra mely 12 hónap.

Az ügyfél álltal beszerzett termékeket is beszerelik?

 - Sok esetben ha megfelelő a termék az ajtó méreteihez és kompatibilis a régi zárbetéttel akkor igen de csak garanciális feltltelek mellőzésével.

Képek

Zárcsere 1.kerület

Tevékenységi területeink
 

Vár, Tabán, Krisztinaváros, Víziváros,

További kerületekben vagyunk jelen

 
 

Forgalmazott termékeink


 Assa abloy Cisa zárbetétek Cr-T cambio zárak   

 Dierre zárak Kale zárak Keso zárak
 Viro zárak  Mauer zárak Mottura zárak
 Mul-T-Lock zárak  Iseo zárak  Tesa zárak
 
 
ZÁRCSERE I. KERÜLET ÉS KÖRNYÉKÉN, EGY ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL,REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL FIX ÁRON DOLGOZUNK AKÁR ÉJJEL AKÁR NAPPAL.
 
HÍVJON, HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA!  
 

Zárcsere24 gyors szolgálat

Zárcsere,Zárszerelés,Zárjavítás
Budapest I-XXIII.kerület és Pest megye
zarszerviz24@gmail.com
06 70 2000 400 Non Stop
Zárcsere 0-24 Hívjon hogy jól zárjon a napja!

06-70-2000-400

Email:
zarszerviz24@gmail.com

Cím:
Baka Csoport Kft.
1086 Budapest, Lujza u. 16
asz: 24330522-2-42
Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek,
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós

© www.zarszerviz24.eu - minden jog fenntartva! - A szerzői jogokról -
honlapkészítés: - XLS.HU -